Γιορτή του Πατέρα φυλλάδια και προσφορές

Δείτε τις τελευταίες ευκαιρίες Γιορτή του Πατέρα εδώ. Στο Το Φυλλάδιό Μου, έχουμε τις καλύτερες ευκαιρίες και κουπόνια για τα πράγματα που θέλετε να αγοράσετε για Γιορτή του Πατέρα. Έχουμε όλες τις καλύτερες ευκαιρίες από τις αγαπημένες σας μάρκες και μπορούμε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διάρκεια των Γιορτή του Πατέρα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα Γιορτή του Πατέρα με Το Φυλλάδιό Μου.

Επί του παρόντος το κατάστημα δεν παρέχει φυλλάδια προσφορών

Γιορτή του Πατέρα - Λιανοπωλητές

Γιορτή του Πατέρα

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με την ημέρα της μητέρας.

Η πρώτη γνωστή ιστορικά περίπτωση οργανωμένου εορτασμού της Ημέρας του Πατέρα έλαβε χώρα στο Φέαρμοντ της Δυτικής Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στις 5 Ιουλίου 1908. Διοργανώθηκε από την Γκρέις Γκόλντεν Κλέιτον (Grace Golden Clayton), η οποία ήθελε να γιορτάσει προς τιμήν των 210 νεκρών πατέρων που έχασαν τη ζωή τους σε ορυχείο στην αποκαλούμενη Τραγωδία του Μόνονγκα (Monongah Mining disaster) μερικούς μήνες πριν στο Μόνονγκα της Δυτικής Βιρτζίνιας, τον Δεκέμβριο του 1907. Είναι πιθανόν η Κλέιτον να επηρεάστηκε από τον πρώτο εορτασμό της ημέρας της μητέρας που έλαβε τόπο την ίδια χρονιά, λίγα μίλια μακριά. Η Κλέιτον διάλεξε την πιο κοντινή Κυριακή στα γενέθλια του προσφάτως εκλιπόντα πατέρα της για να διεξαχθεί η εορτή. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη μέρα δεν έλαβε την απαραίτητη προσοχή, καθώς επισκιάστηκε από άλλα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την ημέρα στην πόλη, με αποτέλεσμα ούτε η Δυτική Βιρτζίνια να αναγνωρίσει τη συγκεκριμένη μέρα ως επίσημη εορτή, ούτε να εορταστεί ξανά. Όλη η αναγνώριση για την ημέρα του πατέρα πήγε στη Σονόρα Ντοντ (Sonora Dodd) από το Σποκέιν της πολιτείας Ουάσιγκτον. Η Ντοντ μη γνωρίζοντας τίποτα για την προηγούμενη διοργάνωση στη Βιρτζίνια και επηρεασμένη επίσης από την Ημέρα της Μητέρας διοργάνωσε από μόνη της τη γιορτή του πατέρα, δύο μόλις χρόνια αργότερα από αυτήν της Κλέιτον. Ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της, ο οποίος υπήρξε βετεράνος του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου (1861-1865) καθώς και όλους τους υπόλοιπους βετεράνους πατέρες του συγκεκριμένου πολέμου.

Προσφορές για τη γιορτή του Πατέρα

Δεν θα ξεχάσετε πότε είναι η γιορτή του Πατέρα φέτος!  Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως οι Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλος, Husqvarna. Διαδικτυακές αλυσίδες όπως οι Avon, Oriflame και πολλά άλλα καταστήματα θα σας θυμίσουν τη γιορτή του Πατέρα. Είναι μια ευκαιρία με όμορφα λόγια, δώρα και ευχές να δείξετε στον πατέρα σας πόσο σημαντικός είναι για σας και πόσο τον αγαπάτε. Το πιο πολύτιμο δώρο είναι όταν του πείτε από την καρδιά σας, Χρόνια πολλά μπαμπά! Όμως μπορείτε και με τις προσφορές της αγοράς να βρείτε δώρα που θα του μείνουν αξέχαστα.

Αγορές για την γιορτή του Πατέρα

Το γεγονός ότι οι παραδόσεις δεν προβλέπουν τίποτα για τον άντρα που σε έφερε στον κόσμο, σε μεγάλωσε και σε έκανε τον άνθρωπο που είσαι σήμερα, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προβλέψεις και εσύ. Φυσικά, το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις – και εκείνο που θα εκτιμήσει περισσότερο από όλα - είναι ο χρόνος σου. Πάντως μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις ευχές σας και με κάποιο δώρο. Με τα φυλλάδια από το Tophilladiomou.gr να βρείτε και εξαιρετικά δώρα!

Τελευταία φυλλάδια