Πάσχα φυλλάδια και προσφορές

Επί του παρόντος το κατάστημα δεν παρέχει φυλλάδια προσφορών

Πάσχα - Λιανοπωλητές

Πάσχα

Το Χριστιανικό Πάσχα, ή κοινώς Πασχαλιά ή Λαμπρή, και ειδικότερα η Ανάσταση του Χριστού ή απλώς Ανάσταση, είναι η σπουδαιότερη γιορτή του χριστιανικού εκκλησιαστικού έτους. Γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο που ακολουθεί την εαρινή ισημερία. H Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει το Πάσχα την πρώτη Κυριακή μετά την Ιουλιανή (ή Μετώνεια) Πανσέληνο που ακολουθεί την εαρινή ισημερία σύμφωνα με το Ιουλιανό Ημερολόγιο. Γιορτάζεται η ανάσταση του Ιησού Χριστού

Με τον όρο Ανάσταση αναφερόμαστε είτε στην εβδομάδα της Ανάστασης μέχρι το Σάββατο της Διακαινησίμου, είτε στην περίοδο των 50 ημερών που ακολουθούν την εορτή της Ανάστασης, όπου και η καλούμενη τελευταία ημέρα (αριθμητικά) Πεντηκοστή.

Η εορτή της Ανάστασης του Ιησού Χριστού, λόγω της σπουδαιότητάς της, επηρεάζει το εορτολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας τόσο 40 ημέρες πριν από αυτό (Μεγάλη Τεσσαρακοστή, Τριώδιο) όσο και 50 ημέρες μετά (περίοδος Πεντηκοσταρίου). Οι ακολουθίες που τελούνται τότε έχουν αρχαιοπρέπεια (ανάγονται στους πρώτους αιώνες του Χριστιανισμού όπως η αφή του Αγίου Φωτός), κατάνυξη και λαμπρότητα, και περιγράφονται λεπτομερώς στο τυπικό της Εκκλησίας.

Τα λαϊκά έθιμα κατά το σύγχρονο εορτασμό της Ανάστασης στην Ελλάδα, περιλαμβάνουν το άναμμα λαμπάδων και τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στα σπίτια από την τελετουργία της Ανάστασης στις εκκλησίες, δείπνο με κύριο φαγητό τη μαγειρίτσα, το βράδυ της Ανάστασης, το τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών στο σπίτι ή έξω από την Εκκλησία, το «φιλί της αγάπης» την ώρα της Ανάστασης, το σούβλισμα του αρνιού κατά την Κυριακή του Πάσχα και άλλες εκδηλώσεις.

Πασχαλινές προσφορές

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι Πασχαλινές στιγμές από την Ελλάδα και τον κόσμο πληθαίνουν συνεχώς αλλάζοντας μας την διάθεση. Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως οι Lidl, My market, ΑΒ Βασιλόπουλος. Διαδικτυακές αλυσίδες όπως οι Avon, Oriflame και πολλά άλλα καταστήματα κάνουν αυτή την περίοδο αγορών πολύ δυναμική και ενδιαφέρουσα! Βρίσκετε πολλά φυλλάδια με προσφορές, οι αγορές είναι για όλους, παιδιά μικρά και μεγάλα. Τα δώρα έχουν την τιμητική τους! Το ωράριο των καταστημάτων το Πάσχα σας βοηθάει να τηρήσετε τα έθιμα.

Πασχαλινά ψώνια

Αξίζει να προγραμματίσετε σωστά τα Πασχαλινά σας ψώνια. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να μοιράσετε απλόχερα χαρά μαζί με τις ευχές σας στους αγαπημένους σας. Ξεκινήστε μαθαίνοντας πότε πέφτει το Πάσχα, πάρτε το δώρα Πάσχα, στη χειρότερη περίπτωση το δώρο Πάσχα του οαεδ. Τα παιδιά από το νηπιαγωγείο ακόμη περιμένουν με λαχτάρα αυτές τς μέρες. Ξεκινήστε λοιπόν για την αγορά, για δώρα για να εκφράσετε την αγάπη σας. Τα φυλλάδια από το Tophilladiomou.gr  θα σας φανούν πραγματικά χρήσιμα!

Τελευταία φυλλάδια