Χριστούγεννα φυλλάδια και προσφορές

Χριστούγεννα - Λιανοπωλητές

Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα (σύνθετη λέξη της δημοτικής Χριστός + γέννα) είναι η ετήσια χριστιανική εορτή της γέννησης του Χριστού και κατ' επέκταση το σύνολο των εορτών από εκείνη την ημέρα, τις 25 Δεκεμβρίου, μέχρι τα Θεοφάνεια ("Γιορτές των Χριστουγέννων"). Την ημέρα των Χριστουγέννων γιορτάζουν ο Χρήστος, η Χρυσούλα και η Χριστίνα.

Το χρονικό διάστημα που περικλείει τις γιορτές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, ονομάζεται στη λαογραφία και Δωδεκαήμερο.

Σημαντικότατο έθιμο στις γιορτές των Χριστουγέννων είναι η ανταλλαγή δώρων. Ιδιαίτερα για τα παιδιά, η εποχή των Χριστουγέννων είναι αυτή κατά την οποία λαμβάνουν σημαντικό αριθμό δώρων από τους γονείς και συγγενείς τους, αλλά και σε πολλές χώρες από τον Άϊ Βασίλη, ο οποίος κατά τη διεθνή παράδοση φέρνει τα δώρα κατεβαίνοντας από την καμινάδα του σπιτιού και τα τοποθετεί μέσα στις κάλτσες που είναι κρεμασμένες μπροστά από το τζάκι (κάλτσες των δώρων). Στην Ελλάδα το έθιμο αυτό γιορτάζεται την Πρωτοχρονιά.

Χριστουγεννιάτικες προσφορές

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι Χριστουγεννιάτικες στιγμές από την Ελλάδα και τον κόσμο πληθαίνουν συνεχώς αλλάζοντας μας την διάθεση. Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως οι Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλος, Vicko, Μασούτης Διαδικτυακά καταστήματα όπως Oriflame, Avon Ιστότοποι προσφορών με φυλλάδια Tophilladiomou.gr και πολλά άλλα καταστήματα κάνουν αυτή την περίοδο αγορών πολύ δυναμική και ενδιαφέρουσα! Βρίσκετε πολλά φυλλάδια με προσφορές, οι αγορές είναι για όλους, παιδιά μικρά και μεγάλα. Τα δώρα έχουν την τιμητική τους! Ηλεκτρονικές συσκευές παιχνίδια, ρούχα, καλλυντικά τα πάντα!

Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Αξίζει να προγραμματίσετε σωστά τα Χριστουγεννιάτικα σας ψώνια. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να μοιράσετε απλόχερα χαρά μαζί με τις ευχές σας στους αγαπημένους σας. Τα μικρά σας ζουζούνια που περιμένουν με ανυπομονησία να κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα για να απολαύσουν τις διακοπές και τα δώρα τους. Το άλλο σας μισό που λαχταράει μια χριστουγεννιάτικη εκδρομή σε γιορτινούς προορισμούς όπως τα Τρίκαλα. Αλλά ακόμη και αν αποφασίσετε να περάσετε Χριστούγεννα στην Αθήνα, με το Χριστουγεννιάτικο ωράριο των καταστημάτων θα μπορέσετε να περάσετε πολλές διασκεδαστικές ώρες στην αγορά.

Μπορείτε πάντα να αποζημιωθείτε με μια βραδινή έξοδο στη Βανδή!

Καλά Χριστούγεννα!

Τελευταία φυλλάδια