ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ καταστήματα και ωράριο

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με καταστήματα και τις πιο συνηθισμένες ώρες λειτουργίας για το ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Εδώ στο Το Φυλλάδιό Μου, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως τοποθεσίες καταστημάτων και ώρες λειτουργίας καταστήματος για τους αγαπημένους σας λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένου του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.


Φυλλάδια ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Φυλλάδια ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Φυλλάδια ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Kotsovolos (Κωτσόβολος)

Η εταιρεία Kotsovolos (Κωτσόβολος) είναι ένα κατάστημα στο οποίο θα βρείτε κυρίως προϊόντα τεχνολογίας, όπως κινητα, tablet, λαπτοπ, αλλά και smartphones και μάλιστα τις μεγαλύτερες και καλύτερες μάρκες της αγοράς όπως η xiaomi και η huawei.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1950 και έχει πλέον μια σημαντική εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας άνοιξε στην Αθήνα, ενώ πλέον διαθέτει πάνω από 95 καταστηματα σε όλη την Ελλάδα και τις μεγαλύτερες πόλεις της όπως είναι η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και το Ηράκλειο.

Τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει τα προϊόντα που προσφέρει και συμπεριλαμβάνει πια tv από μεγάλες μάρκες, ψυγεια αλλά και κουζινες και άλλες οικιακές συσκευές για τον χώρο της κουζίνας, καθώς και κλιματιστικά.

Γιατί πολλοί άνθρωποι ψωνίζουν από το κατάστημα Kotsovolos (Κωτσόβολος)

Δείτε παρακάτω για ποιους λόγους να επιλέξει κάποιος την εταιρεία Kotsovolos (Κωτσόβολος) για τις αγορές του:

  • Αξιοπιστία: Καθώς έχει μια μεγάλη πορεία στον χώρο του λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα, είναι πλέον μια αξιόπιστη εταιρεία.

  • Δική της μάρκα: Πλέον η εταιρεία διαθέτει τη δική της μάρκα η οποία είναι αξιόπιστη και μια οικονομική επιλογή.

  • Ηλεκτρονικό κατάστημα (https://www.kotsovolos.gr): Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές για να αγοράσετε ένα προϊόν πιο φτηνά από ότι στο κατάστημα.

  • Δυνατότητα αγοράς αντικειμένων από το stock: Η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε ένα προϊόν πολύ πιο φτηνά εάν είναι ελαφρώς χρησιμοποιημένο ή εάν έχει κάποιο ελάττωμα.

  • Πλάνο δόσεων: Προσφέρει ένα πολύ ευέλικτο πλάνο δόσεων προκειμένου να αγοράσετε ότι χρειάζεστε δίνοντας λίγα χρήματα κάθε μήνα μέχρι να φτάσετε στην αποπληρωμή του ποσού.
     

Τοποθεσίες καταστημάτων και ωράριο λειτουργίας

Μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε το δίκτυο των καταστημάτων της και να βρείτε ποιο είναι κοντά σας αλλά και τηλεφωνο επικοινωνίας για κάθε κατάστημα.

Το ωραριο των καταστημάτων είναι όπως αυτό των μεγαλύτερων καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Δηλαδή, από Δευτέρα ως Παρασκευή είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί ένας και τις 21:00 το βράδυ. Κάθε Σάββατο είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλ με κάθε κατάστημα.

Καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ