ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ καταστήματα και ωράριο

Φυλλάδια ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Πού μπορείτε να βρείτε καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Kotsovolos (Κωτσόβολος)

Η εταιρεία Kotsovolos (Κωτσόβολος) είναι ένα κατάστημα στο οποίο θα βρείτε κυρίως προϊόντα τεχνολογίας, όπως κινητα, tablet, λαπτοπ, αλλά και smartphones και μάλιστα τις μεγαλύτερες και καλύτερες μάρκες της αγοράς όπως η xiaomi και η huawei.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1950 και έχει πλέον μια σημαντική εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας άνοιξε στην Αθήνα, ενώ πλέον διαθέτει πάνω από 95 καταστηματα σε όλη την Ελλάδα και τις μεγαλύτερες πόλεις της όπως είναι η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και το Ηράκλειο.

Τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει τα προϊόντα που προσφέρει και συμπεριλαμβάνει πια tv από μεγάλες μάρκες, ψυγεια αλλά και κουζινες και άλλες οικιακές συσκευές για τον χώρο της κουζίνας, καθώς και κλιματιστικά.

Γιατί πολλοί άνθρωποι ψωνίζουν από το κατάστημα Kotsovolos (Κωτσόβολος)

Δείτε παρακάτω για ποιους λόγους να επιλέξει κάποιος την εταιρεία Kotsovolos (Κωτσόβολος) για τις αγορές του:

Τοποθεσίες καταστημάτων και ωράριο λειτουργίας

Μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε το δίκτυο των καταστημάτων της και να βρείτε ποιο είναι κοντά σας αλλά και τηλεφωνο επικοινωνίας για κάθε κατάστημα.

Το ωραριο των καταστημάτων είναι όπως αυτό των μεγαλύτερων καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Δηλαδή, από Δευτέρα ως Παρασκευή είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί ένας και τις 21:00 το βράδυ. Κάθε Σάββατο είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλ με κάθε κατάστημα.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - ηλεκτρονικές και hλεκτρικές συσκευές