πλαισιο καταστήματα και ωράριο

πλαισιο καταστήματα και ωράριο

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το πλαισιο, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών πλαισιο με καταστήματα και τις πιο συνηθισμένες ώρες λειτουργίας για το πλαισιο. Εδώ στο Το Φυλλάδιό Μου, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως τοποθεσίες καταστημάτων και ώρες λειτουργίας καταστήματος για τους αγαπημένους σας λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένου του πλαισιο.


Τρέχοντα φυλλάδια
Τοποθεσίες πλαισιο

Τοποθεσίες και ώρες λειτουργίας για το Πλαίσιο/Plaisio

Διαβάστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κατάστημα λιανικής Πλαίσιο/Plaisio που είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα.

Για το Πλαίσιο/Plaisio

Ένα από τα πρώτα καταστηματα στην Ελλάδα που ξεκίνησε να πουλά είδη τεχνολογίας όπως κινητα, τηλεορασεις, λαπτοπ και αναλώσιμα είδη είναι το Πλαίσιο/Plaisio.

Αυτήν τη στιγμή απασχολεί πάνω από 1300 άτομα προσωπικό στα μαγαζιά του, ενώ έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα τεχνολογίας και πολλά καταστήματα στην Ελλάδα. Επίσης θα βρείτε εκεί και διάφορα είδη χαρτοπωλείου αλλά και σχολικα για παιδιά. 

Γιατί ο κόσμος επιλέγει το Πλαίσιο/Plaisio

Ωράριο καταστημάτων, στοιχεία επικοινωνίας και τοποθεσίες

Μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα Πλαίσιο σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλες τις μεγαλύτερες πόλεις όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονικη, τα Χανια, το Ηράκλειο Κρήτης και η Λάρισα. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε ένα κατάστημα Πλαίσιο/Plaisio στην περιοχή της Πάτρας.

Μπορείτε εύκολα να μάθετε το τηλεφωνο επικοινωνίας για κάθε ένα από αυτά τα καταστήματα μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.plaisio.gr). Συνήθως το ωραριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 10:00 έως τις 21:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενώ το Σάββατο είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες για κάθε κατάστημα, μπορείτε να βρείτε το τηλ κάθε καταστήματος και να ρωτήσετε ό,τι θέλετε.

Προϊόντα

Καταστήματα πλαισιο
Τα πιο δημοφιλή φυλλάδια