Για να γίνουν
πιο ζεστές οι
χειμωνιάτικες
μέρες μας!
Γίδα στη γάστρα
ΥΛΙΚΑ
• 1½kg γίδα
• 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 4 καρότα ψιλοκομμένα
• 3 σκελίδες σκόρδου
• 1½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
• 2 φυλλαράκια δάφνης
• αλάτι – πιπέρι
06-08 60’
Βρες τη συνταγή στο:
www.ab.gr/recipes
ΦΡΕΣΚΙΑ ΓΙΔΑ
ή ΠΡΟΒΑΤΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aλατοπιπερώνουμε τη γίδα, τη βάζουμε στη
γάστρα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα
υλικά. Pίχνουμε 5 ποτήρια νερό και αφήνουμε
το φαγητό να σιγοβράσει για 2–3 ώρες
περίπου στο φούρνο στους 150–200°C.
Σημείωση: Aν θέλουμε το φαγητό μας να
γίνει πιο γρήγορα νεροβράζουμε τη γίδα για
περίπου 30 λεπτά.
Eπιλογές για
καθημερινές
απολαύσεις στο
σπίτι!
2
SUPER
TIMH
4
5,28
,49
τιμή κιλού
ALPEN muesli
χωρίς ζάχαρη
560g
ΟΛΑ ΤΑ ALPEN
& WEETABIX
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
-25%
4
5,93
,45
τιμή συσκ.
10,59€ 7,95€/kg
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 1+1 ΔΩΡΟ.