Φυλλάδιο ΕΛΟΜΑΣ - 14.12.2022 - 11.01.2023 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ - σελίδα 8 *

thumbnail - Φυλλάδια Ελληνικά Μάρκετ - 14.12.2022 - 11.01.2023 - Εκπτωτικά προϊόντα - ζύμη, πιπεριές, γάλα, αυγά, βούτυρο, χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σελίδα 8.
8 / 25

* Ισχύει μόνο στα καταστήματα που αναφέρονται στο παρόν φυλλάδιο.

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
08 Νεκταρία Κοκκινάκη www.kritikes-geuseis.gr ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας Για τη γέμιση 300ml γάλα, 1 αυγό 50γρ. σιμιγδάλι ψιλό 40γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200γρ. mix τυριών 170γρ. χοιρινή ωμοπλάτη κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και το αυγό ανακατεύοντας Για επάλειψη 1 αυγά Για τη διακόσμηση Ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη 1/2 κόκκινη πιπεριά 1/2 πράσινη πιπεριά συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές, τα τυριά και τη χοιρινή ωμοπλάτη και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώνουμε. Αφού έχουμε αφήσει την σφολιάτα να ξεπαγώσει, μεταφέρουμε πάνω σε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί. 8 ΜΕΡΙΔΕΣ Κόβουμε με ένα μαχαίρι σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου, βγάζουμε το περιττό φύλλο και απλώνουμε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια. Απλώνουμε το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας από πάνω και πιέζουμε με τα χέρια μας απαλά ώστε να κολλήσει στα σημεία που έχουμε χαράξει. Κόβουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο την σφολιάτα και αφαιρούμε τα περιττά κομμάτια, Χαράσσουμε λωρίδες από τη βάση του δέντρου προς τα πάνω ξεκινώντας από πολύ μακριές και καταλήγουμε σε πιο μικρές στην κορυφή. Φροντίζουμε να μην φτάνουν στο κέντρο της πίτας. Στριφογυρίζουμε κάθε λωρίδα δύο φορές, Με τη ζύμη που μας περίσσεψε μπορούμε να δημιουργήσουμε αστέρια ή άλλα σχήματα για να στολίσουμε το δέντρο. Τέλος χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε σε διάφορα σημεία της πιπεριές κομμένες σε μικρούς κύβους καθώς και την φρέσκια ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190" για περίπου 20-25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και μεταφέρουμε σε μία μεγάλη πιατέλα. Καλή επιτυχία! 45¹ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ από τη Μεσιτεία Κοκκινάκη ε Χρυσή Ζύμη Σφολιάτα διαφράτη ἡ εὐλογία och vind ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ Σφολιάτα 850gr μόνο 3,15€ Τιμή Κιλού 3,71€ 2 ΠΟΝΤΟΙ 850, Πολυμηχαν Σ

Άλλα φυλλάδια Ελληνικά Μάρκετ

Τελευταία φυλλάδια