Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

IKEA - τρέχοντα φυλλάδια

 

Ο γνωστός καταλογος ΙΚΕΑ τώρα και στο διαδίκτυο

Ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα με προϊόντα διακόσμησης, αλλά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, είναι το σουηδικό κατάστημα ΙΚΕΑ (https://www.ikea.gr). Πρόκειται για ένα κατάστημα που έχει μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά και προσφέρει προσιτές τιμές σε έπιπλα και προϊόντα για όλο το σπίτι. Κάθε χρόνο, η εταιρεία ΙΚΕΑ δημιουργεί έναν κατάλογο που μοιάζει με φυλλαδιο και μέσα σε αυτό θα βρείτε όλα τα νέα προϊόντα αλλά και τις προσφορες που είναι διαθέσιμες από τα καταστήματά της.

Παρόλο που η εταιρεία δεν συνηθίζει να κάνει εκπτωσεις στα προϊόντα της, διαθέτει πολλές προσφορές και οικονομικές τιμές για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των πελατών της.

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προϊόντα μέσα από τα φυλλάδια της εταιρείας ΙΚΕΑ

Πολλοί καταναλωτές επιλέγουν το συγκεκριμένο κατάστημα προκειμένου να αλλάξουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους, αφού μπορούν να βρουν καλές τιμές σε προϊόντα όπως οι κουρτινες και τα φωτιστικα, αλλά και σε έπιπλα όπως είναι οι ντουλαπες και τα κρεβατια.

Συνήθως τα καταστήματα της εταιρείας είναι πάρα πολύ μεγάλα και αυτό κάνει τα ψώνια μια μοναδική εμπειρία για τους περισσότερους καταναλωτές. Αν όμως δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ στο διαδίκτυο για να δείτε όλα τα προϊόντα και να σημειώσετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν.

Εκπτωτική κάρτα και συλλογή πόντων

Η ΙΚΕΑ διαθέτει μια εκπτωτική κάρτα που ονομάζεται family. Χρησιμοποιώντας αυτήν την κάρτα κάθε φορά που ψωνίζετε κάποια αντικείμενα, σας δίνεται η ευκαιρία να συλλέξετε πόντους και να αποκτήσετε έκπτωση για τις μελλοντικές σας αγορές. Σπάνια η ΙΚΕΑ διαθέτει ιδιαίτερες εκπτώσεις για την black Friday, αλλά καθώς έχει ήδη πολύ καλές τιμές, δεν χρειάζεται να περιμένετε μια συγκεκριμένη μέρα για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Μπορείτε επίσης να δείτε τους παλαιότερους καταλόγους για να βρείτε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - επιπλα