Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - τρέχοντα φυλλάδια

 

Φυλλάδιο προσφορών και διαφημίσεις για το κατάστημα Kotsovolos/Κωτσοβολος

Αν σας ρωτήσει κάποιος ποιο είναι το πιο γνωστό κατάστημα για ηλεκτρικά είδη, σίγουρα θα σας έρθει στο μυαλό το κατάστημα Kotsοvolos/Κωτσοβολος. Το κατάστημα αυτό, είναι πολύ γνωστό επίσης για τις μεγάλες εκπτώσεις που κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πολλές φορές μπορείτε να βρείτε προσφορες 70% ή και παραπάνω σε πολλά αντικείμενα όπως τα κινητα, οι υπολογιστές, τα λαπτοπ, τα tablet αλλά και οι tv.

Τα τελευταία χρόνια, ο Kotsovolos /Κωτσόβολος έχει διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό του, καθώς μπορείτε να βρείτε πλέον και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεια, κουζίνες και κλιματιστικά.

Εξαιρετικές προσφορές σε κινητά και smartphones

Πλέον η black Friday είναι μια καθιερωμένη ημέρα προσφορών για την Ελλάδα και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την περίοδο αυτή (που συνήθως διαρκεί πάνω από μία ημέρα) για να αγοράσουν το επόμενο κινητό τους. Στο κατάστημα Kotsovolos/ Κωτσοβολος (https://www.kotsovolos.gr) θα βρείτε πολλά κινητά και πολλές μάρκες, ανάλογα με τα χρήματα που έχετε σκοπό να ξοδέψετε για το επόμενο τηλέφωνό σας. Μία από τις πιο γνωστές μάρκες είναι η Xiaomi, η οποία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στην Ελλάδα.

Εκπτωτικές περίοδοι στην Ελλάδα και πότε να ψωνίσετε

Συνήθως στην Ελλάδα, υπάρχουν δύο μεγάλες περίοδοι κατά τις οποίες τα καταστήματα έχουν προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα τους. Η μία από αυτές τις εκπτωτικές περιόδους είναι στο τέλος του καλοκαιριού και η άλλη είναι περίπου στο τέλος του χειμώνα. Όμως, ενδιάμεσα υπάρχουν και τα λεγόμενα «δεκαήμερα προσφορών».

Καθώς υπάρχει μια τάση τα καταστήματα να βομβαρδίζουν τους καταναλωτές με emails, διαφημίσεις και ενημερώσεις σχετικά με τις προσφορές τους, καλό θα ήταν να έχετε κάνει μια έρευνα νωρίτερα για τις διαθέσιμες τιμές και εκπτώσεις. Διαβάστε όλα τα φυλλάδια που κυκλοφορούν, για να μπορέσετε να μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε να αγοράσετε από το κάθε κατάστημα.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - ηλεκτρονικές και hλεκτρικές συσκευές