Φυλλάδιο ΚΡΗΤΙΚΟΣ - 05.05.2022 - 18.05.2022 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ - σελίδα 21

thumbnail - Φυλλάδια ΚΡΗΤΙΚΟΣ - 05.05.2022 - 18.05.2022 - Εκπτωτικά προϊόντα - πίτα, πατάτες, ζαμπόν, μπέικον, γάλα, αυγά, βούτυρο. Σελίδα 21.
21 / 30

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
Ποιότητα & σωστή τιμή Εύκολη Ζαμπονοτυρόπιτα άστια ποικιλία Στην Ελλάδα συναντούμε μια τερ είδους μπουρέκια σχετικών συνταγών, με τα κάθε διαδεδομένα να αποτελούν ένα από τα πλέον όχι μόνο φυσικά-, είδη φαγητού του δρόμου -και κάθε γωνιά που πωλούνται κυριολεκτικά σε ίες επιλογές ανά την επικράτεια, με κορυφα ιτες, τις τις τυρόπιτες, τις ζαμπονοτυρόπ ς. Άλλα γνωστά σπανακόπιτες και τις μπουγάτσε πητά στην χώρα είδη μπουρεκιών, ιδιαίτερα αγα μανιταρόπιτες, μας, είναι οι λουκανικόπιτες, οι ες, αλλά και η οι ταχινόπιτες και οι χαλβαδόπιτ ορετικά είδη πίτα του κηπουρού με πολλά διαφ κίτρινη κολοκύθα λαχανικών, η κολοκυθόπιτα με κο μπουρέκι με και βέβαια το περίφημο χανιώτι ια και μυζήθρα. γέμιση από πατάτες, κολοκυθάκ Υλικά Για τη γέμιση • 40 γρ. βούτυρο • 30 γρ. κορν φλάουρ • 400 ml φρέσκο γάλα «Επιλογή μου» • 1 αυγό •300 γρ. mix τυριών «Επιλογή μου» • 350 γρ. διάφορα αλλαντικά «Επιλογή μου» • Αλάτι • Πιπέρι • 450 γρ. φύλλο κρούστας «Επιλογή μου» • 50 γρ. βούτυρο •Σουσάμι για πασπάλισμα Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε για 1 λεπτό το κορν φλάουρ. Ρίχνουμε σταδιακά το γάλα ζεστό και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει σε μέτρια θερμοκρασία. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε τα τυριά και τα αλλαντικά ψιλοκομμένα και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε σταυρωτά πέντε φύλλα βουτυρώνοντάς ενδιάμεσα. Απλώνουμε την γέμιση σε όλο το ταψί και στρώνουμε τα υπόλοιπα πέντε φύλλα βουτυρώνοντάς ξανά ενδιάμεσα καθώς και όλη την επιφάνεια. Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και ραντίζουμε με ελάχιστο νερό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για περίπου 1 ώρα. Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία! Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη κτψ. 450γρ. + Συμμετέχει και το φύλλο σφολίατας 700γρ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ Με 30πόντους Αυγά ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ 6άδα large 63-73γρ. 1 79 € + Ζαμπόν Μπούτι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ σε φέτες 160γρ. 20 πόντοι πόντοι 79€ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 0 98 50 πόντοι + 40 1 10 πόντοι ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ τ. κιλού: 3,98€ + Φέτα βαρελίσια ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ 500γρ. Γάλα ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ υψηλής θερ/κης επεξ/σιας 1L Φύλλο κρούστας ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ 5 96 € ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ τ. κιλού: 11,92€ € ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ Συμμετέχει και το μπέικον ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ σε φέτες 100γρ. Με 20πόντους 1 55 € ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ τ. κιλού: 9,69€

Άλλα φυλλάδια ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Τελευταία φυλλάδια