Φυλλάδιο ΚΡΗΤΙΚΟΣ - 05.05.2022 - 18.05.2022 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ - σελίδα 25

thumbnail - Φυλλάδια ΚΡΗΤΙΚΟΣ - 05.05.2022 - 18.05.2022 - Εκπτωτικά προϊόντα - γάλα, miso, ελαιόλαδο, λάδι, κρασί. Σελίδα 25.
25 / 30

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
μυζήθρα ι Γαλο α κ α τ ά μ ο τ ν ε Ντάκος μ Παραδοσιακό ορεκτικό της Κρητικής κουζίνας. Τραγανή κριθοκουλούρα, κόκκινες ντομάτες, γαλομυζήθρα , λάδι, ρίγανη φτιάχνουν μια λιχουδιά για ένα ελαφρύ γεύμα. Για τους Κρητικούς ο ντάκος είναι μεζές της ρακής, συνοδεύει ένα ποτήρι κρασί σε μια καλή παρέα και σαλάτα σ’ ένα γεύμα με παραδοσιακά φαγητά. Παρασκευάζεται στο άρπα κόλλα, αρκεί να ‘χεις τραγανή κριθοκουλούρα και γαλομυζήθρα. Αποτελεί πλήρες θρεπτικό γεύμα που το απολαμβάνεις και σε δροσερεύει. Είναι κάτι το διαφορετικό και πλήρες υγιεινό σνακ που συνδυάζει τις πιο επίλεκτες τροφές, που ο συνδυασμός τους, σου ερεθίζουν τον ουρανίσκο σου. Είναι ο μεζές που το λάτρεψαν όλοι οι Έλληνες, σε μια καλή παρέα, σε μια ταβέρνα, σ’ ένα ουζερί, σ’ ένα ρακάδικο, σ’ ένα εστιατόριο, σε τραπέζι με καλεσμένους. Υλικά •3 κρίθινους ντάκους •3 ώριμες ντομάτες •80 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο •150 ml Γαλομυζήθρα Βογιατζιδάκης •1/2 κουταλάκι ρίγανη •Αλάτι Εκτέλεση Αρχικά τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη τις ντομάτες και αλατίζουμε. Βρέχουμε λίγο τους ντάκους κάτω από τρεχούμενο νερό. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και ραντίζουμε με το μισό ελαιόλαδο. Χωρίζουμε τις τριμμένες ντομάτες πάνω στους ντάκους. Μοιράζουμε την Γαλομυζήθρα, πασπαλίζουμε με την ρίγανη και ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Οι ντάκοι μας είναι έτοιμοι για σερβίρισμα. Καλή επιτυχία! Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη Σας προτείνουμε! Γαλομυζήθρα Κρήτης 350γρ. 80mm ΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΓΑΛΟΜΥΖΗΘ YELLOW ΡΑ_X1_1,70_CYAN MAGENTA BLACK P.BLACK 3mm 75mm Ντακάκι κρίθινο με προζύμι & θυμάρι Αρχάνες Κρήτης 400γρ. GALOMYZITHRA CRETAN THRA CRETAN CREAMY ) 07/11/2019_MULTICOM_Β 2.11€ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ τ.κιλού: 9,71€ 4,666mm 254mm ) 3.40€ 3,6 0,72 0,66 4,8 3,3 0,15 12 2,4 2,2 16 11 0,5 3,6 0,72 0,66 4,8 3,3 0,15 12 2,4 2,2 16 11 0,5 61 204 61 204 CHEESE GALOMYZI ΗΤΑ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ 50% - ΑΛΑΤΙ 2% Μ. ΥΓΡΑΣΙΑ 65% - ΛΙΠΟΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤ ΓΑΛΑ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΑΚΤΟΖΗ ΑΠΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΠΡΑΓΩΓΗΣ ΛΗΞΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ∆ΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, CREAMY CHEESE ΗΤΑ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ 50% - ΑΛΑΤΙ 2% Μ. ΥΓΡΑΣΙΑ 65% - ΛΙΠΟΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤ ΓΑΛΑ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΑΚΤΟΖΗ ΑΠΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΠΡΑΓΩΓΗΣ ΛΗΞΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ∆ΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, Παραγωγός Νίκος Βογιατζιδάκης THRA CRETAN CREAMY 204 12 2,4 2,2 16 11 0,5 61 3,6 0,72 0,66 4,8 3,3 0,15 THRA CRETAN CREAMY CHEESE GALOMYZI ΗΤΑ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ 50% - ΑΛΑΤΙ 2% Μ. ΥΓΡΑΣΙΑ 65% - ΛΙΠΟΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤ ΓΑΛΑ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΑΚΤΟΖΗ ΑΠΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΠΡΑΓΩΓΗΣ ΛΗΞΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ∆ΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, ) CHEESE GALOMYZI ΗΤΑ ΕΠΙ ΞΗΡΟΥ 50% - ΑΛΑΤΙ 2% Μ. ΥΓΡΑΣΙΑ 65% - ΛΙΠΟΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤ ΓΑΛΑ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΑΚΤΟΖΗ ΑΠΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΠΡΑΓΩΓΗΣ ΛΗΞΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ∆ΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, 204 12 2,4 2,2 16 11 0,5 61 3,6 0,72 0,66 4,8 3,3 0,15 ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ τ.κιλού : 5,28€ ) Παραγωγός Οικογένεια Δαμιανάκη

Άλλα φυλλάδια ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Τελευταία φυλλάδια