Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

Leroy Merlin - τρέχοντα φυλλάδια

 

Πολλά φυλλάδια και προσφορες για το κατάστημα Λερου Μερλιν / Leroy Merlin

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή καταστήματα στην Ελλάδα με είδη για όλο το σπίτι είναι το Λερου Μερλιν / Leroy Merlin. Αν χτίζετε τώρα το σπίτι σας ή αν κάνετε κάποια ανακαίνιση σίγουρα θα έχετε μπει στη διαδικασία ψάξετε για προσφορές και εκπτώσεις.

Η εταιρεία Λερου Μερλιν / Leroy Merlin (https://www.leroymerlin.gr) δημιουργεί ένα φυλλαδιο με όλες τις πρόσφατες εκπτώσεις και τα νέα προϊόντα που θα βρείτε στα καταστήματα. Ο καταλογος των προσφορών περιλαμβάνει όλες τις μειωμένες τιμές σε πολλά αντικείμενα όπως είναι τα φωτιστικα για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, τα χρηστικά είδη για το μπανιο, την κουζινα, αλλά και διακοσμητικά όπως οι κουρτινες και οι κορνίζες.

Εκπτωτικές τιμές σε είδη για την αυλή

Αν στο σπίτι σας έχετε κήπο και θέλετε να τον διαμορφώσετε τότε το Λερου Μερλιν / Leroy Merlin είναι ένα από τα καταστήματα που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε. Μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές τιμές σε ξυλεια για διάφορες κατασκευές, αλλά και είδη αυλής.  Ο κηπος είναι για πολλούς από εσάς ένα από τα αγαπημένα μέρη στο σπίτι όπου θέλετε να δώσουν μεγάλη έμφαση, αλλά δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε.

Περίοδοι εκπτώσεων και προσφορών στα Λερου Μερλιν / Leroy Merlin

Τα καταστήματα αυτά δεν ακολουθούν τις συνηθισμένες εκπτωτικές περιόδους όπως άλλα καταστήματα. Για παράδειγμα, συνήθως δε θα βρείτε μεγάλες μειώσεις τιμών στην black Friday. Όμως, θα βρείτε μειωμένες τιμές σε κάθε αλλαγή εποχής και αλλαγή εμπορεύματος. Για να μη χάσετε τον χρόνο σας, μπορείτε να δείτε το φυλλάδιο με όλες τις προσφορές και να αξιολογήσετε αν το κατάστημα αυτό έχει κάποιο προϊόν που σας ταιριάζει. Οι προσφορές του ανανεώνονται συνεχώς και προστίθενται νέες παραλαβές ανάλογα με τη σεζόν. Σημειώνοντας τα πράγματα που θέλετε, αποφεύγετε να πάρετε πράγματα που δεν χρειάζεστε από το κατάστημα.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - χόμπι, diy και είδη σπιτιού