Προσφορά Lidl - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 2 4 6 7 ... 16
Φυλλάδια Lidl - Εκπτωτικά προϊόντα - μαϊντανός, μύδια, φωτιά, χταπόδι, χυμός πορτοκάλι, ρεβύθια, μουστάρδα, καπάκι, ελαιόλαδο, καλαμάρια, φούρνο. Σελίδα 4.
1 2 4 6 7 ... 16
Ο σεφ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ Ροτείνει ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΡΕΒΥΘΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ -ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ Kg χταπόδι πλοκάμι 240 g κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε 240 g τομάτα, κομμένη σε 4 κομμάτια έρχονται, Y a να φέρουν "κύματα οπόλου0ns', σε κάθε σαρακοστιονό tpone4. ΑξίζΕΙ να το δοκιμάσετε όλο, EVO ΠΡ๐s ένα. κοθως ΤΟ ΕΧοιμε επ λέξει ΠΡοσεκτ κα-Υια να Εχουν την t.ysnan no 10тта пси Βελαμε να σα5 протріро.μέ κάθε μέρα. κομματια 500 gて내 ός λαχανικών ανάλατος 4 φύλλα δάφνης 50 g ελαιόλαδο 70 g μουστάρδα Σε ένα βαθύ laupi u ε ιο x1 allOOL 1ο κρεμμύδι, tor (ωμό λαχανικών ια φόλλυ δάφνη ΤΟ ΕΜιόλαδο και Την Τομάτα uryET& CE πραΕρμαημένο φούρνο στους 180°C Yla 30 λεπτά Στη συνέχεια CIV 1KCITE ICTE to poyr το στο ταμι για να σκεπα πουν τα ΠΑοκ 1țiLC1 με τα υνρά. Συνοάζετε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά Był tE t tul ITT τον Ψούρνο και 14 dipeite τα ποκαμια και τα Ψάλλα αφνης OCFAN STA Χταπόδι ολόκληρο по топ。ιήσατε κι просе τετε τη pou πόρ c1, το αλάτι και τ Πιπερ. Την XT ITTáte Πολύ κυλά και την μεταφέρετε σ. Ενα κατσαρολάκι, για να κρυτηΑ;ί xhlapii ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ 500 g ρεβύθια 15 g ξύσμα από Πορτοκάλι 100 g χυμός πορτοκάλι 30gμ 25) g κρεμμύδι, χοντροκομμένο 50 g ελαιόλαδο 7 g αλάτι ριά Φλωρίνης, κομμένη σε μέτρια καρέ κομμάτια 10 g μαϊντανός, Ψυλοκομμένος ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ρεβύθια και τα αφήνετε να тта ρουν μα βράση με κλειστά το καπάκι της KOLCCipá3aç. Στη OUVCXLig TTpOOYLTCT& το κρεμμύ5, το ξύσμΛ dTIO Πορτοκάλι. τον χυμό. Το μηλόξιδο και OCEAN SEA Καλαμάρια ολόκληρα καθαρισμένα 900 g/1 Kg OCEAN SEA Μύδια 810 g /900 g ΨΧα Apolf)ειτε to KCITTIK1 και συνεχι ετε το lidye İPE 11 Yici 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά, για να σωΒούν τα υγρά και να ]PX10ουν να μελώνουν τα ρεβύθια. Στη 1 ώρα δυναμώνετε τη tu υγρά και να μελώσουν τα ρεβύθια. ελαιόλαδο, то αλάτι, το πιπερι κοι τον μαινΤανό. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Σερβίρετε σε πιάτο τα ρεβύθ! με Aiya υπό τα υγρά τους. Από Πάνω βάζετε τι πλοκύμα KOL ΓΑΡΑΓΕΤΑΙ χταπόδι Στολίζετε με Mio OCEAN SEA ΘράΨαλο λωρίδες 450 g 500 g Ελληνική Υάμπαρη αποφλοιωμένη 425 g 500 g OCEAN SEA χταπόδι πλοκάμι 540 g 600 g 4