Κριθαράκι
με μύδια, τομάτα και μαϊντανό
Μερίδες: 3-4
Υλικά για το πιάτο
. Μύδια
. 1 ποτήρι κριθαράκι
.1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 ml χυμός τομάτας
- 2 ποτήρια ζωμός λαχανικν
Μαϊντανός
. Ντοματίνια
Μαντάρια
+1 σφηνάκι ούζο
. Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για το dressing
40 ml ελαιόλαδο
осean
sea
.1 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Μύδια Ψίχα
προβρασμένα
High
pratein
MUSSELS MEAT
PRE-BOILED
ver
O pve
Διαδικασία
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε 3 κουταλιές
ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα
ντοματίνια, τα μανιτάρια, το κριθαράκι
και τσιγαρίζουμε για ακόμα 1 λεπτό
ανακατεύοντας καλά. Στη συνέχεια
προσθέτουμε τον χυμό τομάτας, το ούζο,
2 ποτήρια ζωμό λαχανικν, αλάτι , πιπέρι
και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 10
λεπτά.
ή
900g
810g
Ocean Sea
Μύδια ψίχα XXL
900 g / 810 g
Προσθέτουμε τα μύδια, κλείνουμε το
καπάκι και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για
άλλα 10 λεπτά . Αφού προσθέσουμε τον
μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρου με.
BAAALIEE
ΤORIN
co with coperi
TOPINHE
MEITMA OAWEZINON
CORFU
Ouca wih cinamen
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Η
400g 500g
7θάλασσες
Ανάμεικτα θαλασσινά
500 g / 400 g
Royal
Σάλτσα τομάτας ποικιλία
Κάθε συσκ . 290 g
1,79E κ- 617