Φυλλάδιο Lidl - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ - σελίδα 9 *

thumbnail - Φυλλάδια Lidl - Εκπτωτικά προϊόντα - σπανάκι, φασόλια, χταπόδι, ρεβύθια, ελαιόλαδο, μπολ, τηγάνι, σουβλακια. Σελίδα 9.
9 / 17

* Ισχύει στα ακόλουθα καταστήματα Lidl:

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
Χταποδάκι σουβλάκι και ανοιξιάτικη σαλάτα με ρεβύθια Μερίδες: 2-3 Διαδικασία Υλικά για το βράσιμο του χταποδιού . Χταπόδι ολόκληρο . 2 ξυλάκια κανέλα .4 φύλλα δάφνης . 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο . 2 κλωνάρια σέλινο .1 καρότο +1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 Μπαχάρι Βράζουμε το χταπόδι σε μια κατσαρόλα με νερό μαζί με κανέλα , δάφνη, 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο, σέλινο, καρότο, κρεμμύδι και μπαχάρι για 30-40 λεπτά. ápoois Apogic Φασόλια λευκά γίγαντες- ελέφαντες Καστοριάς Π..Ε 500 g G Ka A ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕ Παράλληλα βράζουμε τα ρεβύθια σε μια άλλη κατσαρόλα για 30-40 λεπτά. 3,49κg-6.986 Στη συνέχεια στραγγίζουμε το χταπόδι μας σε τρυπητό, το κόβουμε σε κομματάκια και το περνάμε σε ξυλάκια μαζί με την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμυδάκι, Με ένα πινέλο αλείφου με τα σουβλάκια με ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε σε καυτό γραμμωτό τηγάνι για 3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Υλικά για το πιάτο . 500 g ρεβύθια Baby σπανάκι . Κίτρινη πιπεριά . Φρέσκο κρεμμυδάι Αροσις Ρεβύθια μικρόσπερμα Γρεβενν 500g 1,99Eα - 398ς. Apoois Apooiç Για να φτιάξουμε το αγαπη μένο μας ταχίνι , παίρνουμε το ακατέργαστο ταχίνι και βάζουμε χλιαρό νερό, το λιωμένο σκόρδο, ελαιόλαδο και λεμόνι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να αποκτήσει πυκνότητα. I PEBENON Υλικά για το dressing . Ταχίνι . Ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι . Σκόρδο . Λεμόνι . Ανηθος . Ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού Στη συνέχεια βάζουμε το ταχίνι σε ένα μπολ με ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι, ψιλοκομμένο άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύου με με ελαιόλαδο μέχρι να γίνει ένα dressing. Ανακατεύου με στα ρεβύθια το σπανάκι και το dressing και σερβίρουμε με τα σουβλάκια χταποδιού , Γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού για έξτρα φρεσκάδα. eg Χταπό δι πλοκάμι ocean 600g S40g COMHON DCTOPUS TENTACLES Ocean Sea Χταπόδι πλοκάμι 600 g/540 g

Άλλα φυλλάδια Lidl

Τελευταία φυλλάδια