Φυλλάδιο Lidl - 16.03.2021 - 20.03.2021 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ - σελίδα 24 *

thumbnail - Φυλλάδια Lidl - 16.03.2021 - 20.03.2021 - Εκπτωτικά προϊόντα - μπλέντερ, πατάτες, μπακαλιαρος, μπακαλιαρος φιλέτο, αλεύρι, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, λάδι, μπύρα, μπολ, τηγάνι, πιρούνι, ψυγείο, φούρνο, κουζινας. Σελίδα 24.
24 / 31

* Ισχύει στα ακόλουθα καταστήματα Lidl:

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
25H ΜΑΡΤΙΟΥ Δοκιμάστε επίσης... 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ Έθιμα γεμάτα γεύση! O cean Sea ΜΠακαλιάρος pollock φιλέτο ALASKA PORLOCK FILLETS Μπακαλιάρος φιλέτο Δείτε περισσότερες συνταγές στο syntages.lidl-hellas.gr Μπακαλιάρος Σκορδαλιά με σπιτικές τηγανητές πατάτες 630 g/700 g 209ε Μερίδες: 4 ΥAΙΚΑ- για τον μπακαλιάρο 1 Kg μπακαλιάρος υγράλατος, ηλιέλαιο, 5 πατάτες μέτριες, πλυμένες με τη φλούδα , σκορδαλιά, φύλλα μαϊντανού για γαρνίρισμα ΚΑΤΕ ΨΥΓΜΕNΟ 1 Kg = 3,32€ ΥΛΙΚΑ- για το κουρκούτι 180g αλεύρι, 90 g corn flour, 10 g ιωδιούχο αλάτι ψιλό, 460 g μπύρα Lager, 20 g baking powder O cean Sea Μπακαλιάρος ελαφρς αλατισμένος ΥΛΙΚΑ - για τη σκορδαλιά 3 μεγάλες πατάτες, 5-6 σκελίδες τριμμένο σκόρδο ωμό ή ψημένο στον φού ρνο, 4 κ.σ. μηλόξιδο, αλάτι και πιπέρι Για να ξαρμυρίσουμε τον μπακαλιάρο Πλένουμε τον μπακαλιάρο με άφθονο κρύο νερό και τον κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Τοποθετούμε τα κομμάτια του ψαριού μέσα σε ένα σουρωτήρι . Στη συνέχεια τα βάζουμε για 24 ρες σε ένα μπολ , γεμάτο νερό, αλλάζοντας τονερό κάθε 4-5 ρες, τη Το κιλό 499ε Για τη σκορδαλιά Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες μας . Σε προθερμασμένο φούρνο (170C) ψήνουμε για 30 λεπτά τα σκόρδα, τα οποία έχουμε λαδσει ελαφρς . Εναλλακτικά , μπορούμε απλά να τρίψουμε τα σκόρδα ωμά . Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τις πατάτες, τα σκόρδα, το μηλόξιδο και αλατοπιπερνουμε. Πολτοποιούμε ρίχνοντας το ελαιόλαδο, μέχρι η σκορδαλιά μας να έχει την κατάλληλη υφή. KATE WYTMEN0 Κοντοβερός Μπακαλιάρος φιλέτο ελαφρς αλατισμένος σε μερίδες Για το κουρκούτι Σε ένα μπολ βάζουμε αλεύρι , baking powder, corη flour, αλάτι, πιπέρι και την μπύρα, την οποία έχουμε ανοίξει 30 λεπτά πριν , διατηρντας την παγωμένη στο ψυγείο . Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει ένας λείας Και παχύρευστος χυλός. Κοντοβερός Γιατο τηγάνισμα του μπακαλιάρου Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνου με μπόλικο ηλιέλαιο. Σε ένα πιάτο βάζουμε αλεύρι και αλευρνουμε καλά ένα-ένα τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Στη συνέχεια βουτάμε το ψάρι στο κουρκούτι και το αφήνουμε στο λάδι κατακόρυφα Όταν η κρούστα πάρει ένα χρυσαφί χρμα, αφαιρούμε τον μπακαλιά ρο και τον τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας , για να απορροφηθούν τα περιττά λάδια . Σερβίρουμε τον μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά και τις σπιτικές τηγανητές πατάτες. ENMErMENA ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ 595 g/ 700 g Seeted Sat emau e 449ε KATEWYT MEN0 1 Kg = 7,55€ Υγράλατος μπακαλιάρος MSC ΦΡΕΣΚΑ &| BAARMIKA ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ COD ΥΓΡΑΛΑΤΟΣ Σκόρδα Πατάτες Νευροκοπίου П.Г.Е. Συσκ. 200 g LIDL Τιμή -25% 1,09€ Το κιλό 082ε Από Από 040ε ETONOIHALENA Τρίτη 16.03. IEMHE AAEAZ MSC Τρίτη 16.03. 1 Kg = Ang5,1SE oE 4,10€ Συσκ 5 Kg 1,99E Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες , ενδέχεται να εξαντηθούν από την πρτη μέρα . Λόγω περιορωμένου χρου σε οριαμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποα από τα διαφημιζόμενα προόντα. 22 ALL 11/2021 www.lidl-hellas.gr

Άλλα φυλλάδια Lidl

Τελευταία φυλλάδια