Ανεβάστε ένα φυλλάδιο που λείπει

Φυλλάδιο Μασούτης - σελίδα 11 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

Φυλλάδιο Μασούτης - σελίδα 11 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 ... 11 ... 53
Φυλλάδια Μασούτης - Εκπτωτικά προϊόντα - γάλα, polenta, αλεύρι, βούτυρο, κοτόπουλο, ηλιέλαιο, δενδρολίβανο, μπολ, νεκταρίνια, φωτιά, ψυγείο, σύρμα, τηγάνι, παρμεζάνα, πατάτες, πίτα, ελαιόλαδο. Σελίδα 11.
1 ... 11 ... 53

Δείτε σε αυτό το φυλλάδιο Μασούτης που ισχύει από - έως - για να βρείτε τις τελευταίες προσφορές. Στις 52 σελίδες του τρέχοντος εβδομαδιαίου φυλλαδίου, θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας Σούπερ μάρκετ κι Υπεραγορές. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στις επόμενες αγορές σας στο Μασούτης, μην ξεχάσετε να δείτε ολόκληρο το φυλλάδιοαπό τη σελίδα 1 έως τη σελίδα 52. Αν θέλετε να ψωνίσετε έξυπνα και να εξοικονομήσετε χρήματα στις επόμενες αγορές σας στο Μασούτης, μην χάσετε το πιο πρόσφατο εβδομαδιαίο φυλλάδιο γεμάτο εκπληκτικές τιμές και φανταστικές εκπτώσεις. Μπείτε στο Το Φυλλάδιό Μου κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις σπουδαίες προσφορές που κάνουν οι αγαπημένοι σας λιανοπωλητές.

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
Κοτόπουλο κεμπάπ με πατατόπιτα & πράσινη σαλάτα Υλικά για το κεμπάπ_______ • 1 κιλό κιμά κοτόπουλο (μπούτι και στήθος) • 8 γρ αλάτι • 30 ml ελαιόλαδο • 4 γρ πιπέρι • 4 γρ κύμινο • 4 γρ κόλιανδρο • 4 γρ πάπρικα Υλικά για την πατατόπιτα_______ • 500 γρ πατάτες • 40 γρ αλεύρι μασούτης από τον τόπο μας • 1 αβγό μασούτης από τον τόπο μας • 60 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο • 5 γρ αλάτι • 3 γρ πιπέρι • 2 γρ μοσχοκάρυδο • 40 ml ελαιόλαδο μασούτης από τον τόπο μας Υλικά για τη σαλάτα_______ • 80 γρ βαλεριάνα • 120 γρ νεκταρίνια σε μικρούς κύβους • 1 κόκκινη πιπεριά chilli σε λεπτές ροδέλες • μερικά φύλλα κόλιανδρου • 1 lime (ξύσμα και χυμό) • 40 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο • 30 ml ελαιόλαδο μασούτης από τον τόπο μας ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τις πατατόπιτες, εκτός από το λάδι. Χωρίζουμε το μίγμα σε 8 δόσεις και ψήνουμε κάθε δόση, σε αντικολλητικό τηγάνι με ένα κουταλάκι γλυκού λάδι. Απλώνουμε το μίγμα ώστε να έχουμε μία λεπτή πίτα. Ψήνουμε για 2-3' από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει καλά. Παράλληλα ψήνουμε τα κεμπάπ στο σχαροτήγανο για 4-5’ από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να είναι καλοψημένα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υλικά της σαλάτας και γαρνίρουμε τα κεμπάπ με τις πατατόπιτες και την ανάμεικτη σαλάτα. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και λίγο χυμό lime. Διαθρεπτική Αξία ανά μερίδα__________ Θερμίδες 718,4/ Πρωτεΐνη 67,9 γρ/ Υδατάνθρακες 39,3 γρ/ Λιπαρά 31,5 γρ/ Αλάτι 1,7 γρ 4μερ. 1ωρ__________ Προτεινόμενα προϊόντα Συνοδέψτε το με: Κρασί Λευκό Chateau Nico Lazaridi 750 ml Εκτέλεση__________ Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά του κεμπάπ και τον χωρίζουμε στα οκτώ. Πλάθουμε σε μακρόστενα κεμπάπ, τα περνάμε σε ξυλάκια (πλατιά εάν υπάρχουν) και τα κρατάμε στο ψυγείο. Τρίβουμε τις πατάτες σε χοντρό τρίφτη. Σε ένα μπολ Ποπιέτες κοτόπουλου με τραγανή πολέντα Υλικά_______ • 4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο μεγάλα (με το δέρμα) • 40 γρ τριμμένη παρμεζάνα • 60 ml ελαιόλαδο μασούτης από τον τόπο μας • 4 μικρά κλωνάρια δενδρολίβανο • 8 γρ αλάτι • 4 γρ πιπέρι • ξύσμα από 1 λεμόνι Υλικά για την πολέντα_______ • 100 γρ πολέντα • 100 γρ σιμιγδάλι χοντρό • 150 ml ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου • 150 ml γάλα πλήρες • 40 γρ βούτυρο φρέσκο • 60 γρ παρμεζάνα • 5 γρ αλάτι • 3 γρ πιπέρι • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Υλικά για το σερβίρισμα_______ • δενδρολίβανο • ξύσμα λεμονιού • 30 γρ τριμμένη παρμεζάνα Διαθρεπτική Αξία ανά μερίδα __________ Θερμίδες 811,8/ Πρωτεΐνη 50,6 γρ/ Υδατάνθρακες 38,8 γρ/ Λιπαρά 50 γρ/ Αλάτι 2,1 γρ Εκτέλεση__________ Απλώνουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου πάνω στον πάγκο με το δέρμα προς τα κάτω. Τα καρυκεύουμε με όλα τα υλικά εκτός από το δενδρολίβανο. Τα διπλώνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουμε τετράγωνα πακετάκια. Τα γυρίζουμε ανάποδα, βάζουμε 1 κλωναράκι δενδρολίβανο στο καθένα και δένουμε σταυρωτά με σπάγκο. Τα βάζουμε σε ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 180ο C για 45’. Παράλληλα ετοιμάζουμε την πολέντα. Βάζουμε τα υγρά, το αλάτι και το πιπέρι σε μία κατσαρόλα να βράσουν. Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι μαζί με την πολέντα. Μόλις τα υγρά πάρουν βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι, την πολέντα και χτυπάμε συνεχώς με το σύρμα. Μόλις το μίγμα πήξει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και την παρμεζάνα. Απλώνουμε σε ταψί να κρυώσει καλά. Όταν οι ποπιέτες είναι σχεδόν έτοιμες, πλάθουμε την πολέντα σε κύβους 40γρ και τους τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε τις ποπιέτες με την πολέντα γαρνίροντας με ψιλοκομμένο δενδρολίβανο, τριμμένη παρμεζάνα και ξύσμα λεμονιού. 4μερ. 1ωρ.30’__________ Προτεινόμενα προϊόντα Συνοδέψτε το με: Κρασί Λευκό Mυλοπόταμος 750 ml

Φυλλάδια Μασούτης

Φυλλάδιο Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδια Μασούτης Cash & Carry - 05.05.2021 - 17.05.2021.
05.05. - 17.05.2021
Ισχύει για όλα τα καταστήματα Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδιο Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδια Μασούτης Cash & Carry - 05.05.2021 - 15.05.2021.
05.05. - 15.05.2021
Ισχύει για όλα τα καταστήματα Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδιο Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδια Μασούτης Cash & Carry - 05.05.2021 - 17.05.2021.
05.05. - 17.05.2021
Ισχύει για όλα τα καταστήματα Μασούτης Cash & Carry
Τα πιο δημοφιλή φυλλάδια