Ανεβάστε ένα φυλλάδιο που λείπει

Φυλλάδιο Μασούτης - σελίδα 20 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ *

Φυλλάδιο Μασούτης - σελίδα 20 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ *

1 ... 20 ... 93
Φυλλάδια Μασούτης - Εκπτωτικά προϊόντα - miso, αλουμινόχαρτο, βούτυρο, καρύδια, κέικ, λάχανο, μπολ, ρύζι, παντζαρια, φετα, ελαιόλαδο, μέλι, σκόρδο, φούρνο. Σελίδα 20.
1 ... 20 ... 93

Δείτε σε αυτό το φυλλάδιο Μασούτης που ισχύει από - έως - για να βρείτε τις τελευταίες προσφορές. Στις 92 σελίδες του τρέχοντος εβδομαδιαίου φυλλαδίου, θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας Σούπερ μάρκετ κι Υπεραγορές. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στις επόμενες αγορές σας στο Μασούτης, μην ξεχάσετε να δείτε ολόκληρο το φυλλάδιοαπό τη σελίδα 1 έως τη σελίδα 92. Αν θέλετε να ψωνίσετε έξυπνα και να εξοικονομήσετε χρήματα στις επόμενες αγορές σας στο Μασούτης, μην χάσετε το πιο πρόσφατο εβδομαδιαίο φυλλάδιο γεμάτο εκπληκτικές τιμές και φανταστικές εκπτώσεις. Μπείτε στο Το Φυλλάδιό Μου κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις σπουδαίες προσφορές που κάνουν οι αγαπημένοι σας λιανοπωλητές.

* Ισχύει στα ακόλουθα καταστήματα Μασούτης:
Δείτε περισσότερα

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
Παντζάρια καλαθάκι με λευκά τυριά Υλικά_______ • 8 μέτρια παντζάρια • 500 γρ λευκά τυριά (μανούρι, φέτα, ανθότυρο) • 50 γρ καρύδια • 50 γρ μέλι μασούτης από τον τόπο μας • 50 ml μηλόξιδο • 1 σκελίδα σκόρδο βρασμένη • 3 γρ αλάτι • 50 γρ φρέσκα φύλλα βαλεριάνα • 60 ml ελαιόλαδο μασούτης από τον τόπο μας Διαθρεπτική Αξία ανά μερίδα __________ Θερμίδες 563,3/ Πρωτεΐνη 26,2 γρ/ Υδατάνθρακες 27,4 γρ/ Λιπαρά 42,3 γρ/ Αλάτι 1,9 γρ 4μερ. 2ωρ.__________ Προτεινόμενα προϊόντα Εκτέλεση__________ Συνοδέψτε το με: Κρασί Ροζέ THEMA Κτήμα Παυλίδη 750 ml Πλένουμε τα παντζάρια, τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο ένα-ένα και τα ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα, στους 180οC, μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε από τη φλούδα τους. Τα αδειάζουμε με το ειδικό κουταλάκι και τα αλατίζουμε. Χτυπάμε τα τυριά στον πολυκόφτη μαζί με το σκόρδο και βάζουμε το μίγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής. Γεμίζουμε τα παντζάρια, γαρνίρουμε με τα καρύδια και τη βαλεριάνα, λαδώνουμε και περιχύνουμε με το μηλόξιδο. Λαχανοντολμάδες τούρτα με σάλτσα αβγολέμονο Υλικά_______ • 1 μέτριο λάχανο περίπου (1,5 κιλό) • 600 γρ κιμά ανάμεικτο • 150 γρ κρεμμύδι ξερό λιωμένο στον πολυκόφτη • 100 γρ ρύζι καρολίνα μασούτης από τον τόπο μας • 30 γρ μαϊντανό ψιλοκομμένο • 1 αβγό • 100 ml νερό • 5 γρ αλάτι • 3 γρ πιπέρι • 80 & 60 ml ελαιόλαδο μασούτης από τον τόπο μας Εκτέλεση__________ Υλικά για το αβγολέμονο • 350 ml ζωμό από τους λαχανοντολμάδες • 2 κ.σ κορν φλάουρ ταψί με νερό (μπεν μαρί) για 1 • 40 γρ φρέσκο βούτυρο • • • • 2 αβγά 50 γρ χυμό λεμονιού 3 γρ αλάτι 3 γρ πιπέρι Ζεματίζουμε το λάχανο και το ρίχνουμε το μίγμα των αβγών ένα μπολ τον κιμά, τον μαϊντανό, που βράζει. Ανακατεύουμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και Ξεφορμάρουμε την τούρτα χωρίζουμε σε φύλλα. Βάζουμε σε στο κατσαρολάκι με τον ζωμό το κρεμμύδι, το ρύζι, το αβγό, μέχρι να πήξει. Αλατίζουμε. το νερό. Ζυμώνουμε πολύ καλά. σε ένα πιάτο, περνάμε το Στρώνουμε τα φύλλα σε μία στρογγυλή με τρύπα φόρμα του κέικ, γεμίζουμε με τον κιμά, κλείνουμε με τα υπόλοιπα Προτεινόμενα προϊόντα αβγολέμονο από σήτα και και περιχύνουμε με τη σάλτσα αβγολέμονο. φύλλα ώστε να καλύψουν πολύ καλά τον κιμά και λαδώνουμε. Προσθέτουμε 600 ml νερό, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε την τούρτα σε ένα ώρα στους 165ο C. Παράλληλα ετοιμάζουμε το αβγολέμονο. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι Διαθρεπτική Αξία ανά μερίδα __________ Θερμίδες 448,1/ Πρωτεΐνη 28 γρ/ Υδατάνθρακες 24,9 γρ/ Λιπαρά 27 γρ/ Αλάτι 0,5 γρ τον ζωμό με το βούτυρο να βράσει. Χτυπάμε σε ένα μπολ το λεμόνι με τα αβγά και το κορν φλάουρ. Όταν ο ζωμός βράσει ρίχνουμε τον μισό στο μίγμα των αβγών, ανακατεύουμε και 8μερ 2ωρ.__________ Συνοδέψτε το με: Κρασί Λευκό Αlfega Κτήμα Χατζημιχάλη 750 ml

Φυλλάδια Μασούτης

Φυλλάδιο Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδια Μασούτης Cash & Carry - 05.05.2021 - 17.05.2021.
05.05. - 17.05.2021
Ισχύει για όλα τα καταστήματα Μασούτης Cash & Carry
Τα πιο δημοφιλή φυλλάδια