Ανεβάστε ένα φυλλάδιο που λείπει

Φυλλάδιο Μασούτης - σελίδα 46 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ *

Φυλλάδιο Μασούτης - σελίδα 46 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ *

1 ... 46 ... 93
Φυλλάδια Μασούτης - Εκπτωτικά προϊόντα - τραπέζι, chardonnay, prosecco, αμύγδαλα, άνθρακα, σαμπάνια, στρειδια, ελιές. Σελίδα 46.
1 ... 46 ... 93

Δείτε σε αυτό το φυλλάδιο Μασούτης που ισχύει από - έως - για να βρείτε τις τελευταίες προσφορές. Στις 92 σελίδες του τρέχοντος εβδομαδιαίου φυλλαδίου, θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας Σούπερ μάρκετ κι Υπεραγορές. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στις επόμενες αγορές σας στο Μασούτης, μην ξεχάσετε να δείτε ολόκληρο το φυλλάδιοαπό τη σελίδα 1 έως τη σελίδα 92. Αν θέλετε να ψωνίσετε έξυπνα και να εξοικονομήσετε χρήματα στις επόμενες αγορές σας στο Μασούτης, μην χάσετε το πιο πρόσφατο εβδομαδιαίο φυλλάδιο γεμάτο εκπληκτικές τιμές και φανταστικές εκπτώσεις. Μπείτε στο Το Φυλλάδιό Μου κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις σπουδαίες προσφορές που κάνουν οι αγαπημένοι σας λιανοπωλητές.

* Ισχύει στα ακόλουθα καταστήματα Μασούτης:
Δείτε περισσότερα

Προϊόντα σε αυτό το φυλλάδιο

 
\\ ΥΜ ΝΩΝ ΓΕ ΟΙ Aφρώδεις οίνοι. ΑΤΑ// Στον αφρό_____ της απόλαυσης! Σαμπάνια Αφρώδη κρασιά Διαχρονική και εκλεπτυσμένη, είναι μια πρωταγωνίστρια Γοητευτικοί και φινετσάτοι, οι αφρώδεις οίνοι είναι οι με μεγάλη ιστορία και αίγλη. Η σαμπάνια μπορεί να παραχθεί μόνο στην περιοχή της Καμπανίας στη Γαλλία, αποκλειστικά με τη δαπανηρή «παραδοσιακή μέθοδο» («methode traditionalle»). Για την παραγωγή της σαμπάνιας χρησιμοποιούνται τρεις παραδοσιακές ποικιλίες σταφυλιών: το Chardonnay, το Pinot Noir & το Pinot Meunier. Στη μέθοδο αυτή, μετά την αλκοολική ζύμωση, το κρασί μεταφέρεται σε φιάλες, οι οποίες τοποθετούνται σε ειδικές θήκες με τον λαιμό προς τα κάτω για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε τα υπολείμματα των ζυμών να συγκεντρωθούν στην άκρη τους. Σε αυτό το στάδιο γίνεται η δεύτερη ζύμωση και η μετατροπή των σακχάρων σε αλκοόλ και διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο και παγιδεύεται μέσα στη φιάλη. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή και ως remuage. Στο τραπέζι η σαμπάνια αγαπά τα θαλασσινά, τα στρείδια και τα ψάρια. Ως απεριτίφ συνοδεύει αρμονικά πράσινες ελιές, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς, ενώ ταιριάζει περίφημα και με κίτρινα τυριά. Το κείμενο επιμελήθηκε ο κ. Σάββας Ασλανίδης, βοηθός κατηγορίας κάβας και κάτοχος πιστοποίησης γευσιγνωσίας επιπέδου 3 στα κρασιά και οινοπνευματώδη του παγκόσμιου οργανισμού WSET (Wines & Spirits Education Trust). 46 φυσαλίδες της απόλαυσης. Η μέθοδος παραγωγής τους είναι μεταγενέστερη από της σαμπάνιας και ονομάζεται μέθοδος Charmat (Cuve Close). Ο οίνος βάσης μπορεί να είναι μονοποικιλιακός ή πολυποικιλιακός. Η ζύμωση γίνεται σε δύο ανοξείδωτες δεξαμενές υπό πίεση και όχι στη φιάλη. Με τη διαδικασία αυτή το κρασί διατηρεί τα έντονα χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Εμπνευστής της μεθόδου αυτής είναι ο Martinotti που την εφάρμοσε πρώτη φορά στο Asti, περιοχή κοντά στο Τορίνο, όπου παράγονται μερικοί πολύ γνωστοί ιταλικοί αφρώδεις οίνοι όπως το Asti και το Prosecco. Τα αφρώδη κρασιά συνδυάζονται ιδανικά με θαλασσινά, σούσι, σαλάτες και άλλα ελαφριά πιάτα. Τα ημίξηρα αφρώδη ενδείκνυνται και ως ιδανικά επιδόρπια ή κρασιά καλωσορίσματος.

Φυλλάδια Μασούτης

Φυλλάδιο Μασούτης Cash & Carry

Φυλλάδια Μασούτης Cash & Carry - 05.05.2021 - 17.05.2021.
05.05. - 17.05.2021
Ισχύει για όλα τα καταστήματα Μασούτης Cash & Carry
Τα πιο δημοφιλή φυλλάδια