Προσφορά Μασούτης 26.06.2018 - 31.12.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 3 5 6
Φυλλάδια Μασούτης - 26.06.2018 - 31.12.2018 - Εκπτωτικά προϊόντα - ζάχαρη, γάλα, miso, γιαούρτι, κρέμα, κρέμα γάλακτος, μπισκότα, μπλέντερ, μπολ, νεκταρίνια, μίξερ, παγωτό, πιρούνι, μέλι. Σελίδα 3.
1 3 5 6
Ξυλάκια frozen yogurt με νεκταρίνια και μέλι Υλικά: -600 γρ γιαούρτι -250 γρ νεκταρίνια με τη φλούδα τους . 2 βανίλιες -60 γρ μΕΝ Εκτέλεση: Πλένουμε τα νεκταρίνια πολύ καλά, βγάζουμε τα κουκούτσια και τα χτυπάμε μαζι με όλα τα υπόλοπα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένα λείο μίγμα. Μοιράζουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας και τοποθετούμε το ξυλάκι στη μέση τους, βυθίζοντας μέσα το μισό. Παγώνουμε για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε layωτο σαντουιτς ΥΑικά: -250 γρ ζαχαρούχο γάλα , 250 ml γάλα πλήρες . 250 ml κρέμα γάλακτος 30% λΙΤαρά -60 γρ ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γινει σφικτή σαντιγι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο γάλατα μαζί και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά. Τοποθετούμε το παγ το σε ένα μπολ και αφήνουμε το μίγμα στην κατάφιξη για 6-8 ώρες ανακατεύοντας κάθε 45 λεπτα με ενα πιρούνι και το παγωτό μας είναι έτοιμο. Αν έχουμε παγωτομηχανή ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της και ακολουθούμε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Έπειτα τοποθετούμε μια μεμβράνη Πάνω από το παγωτό και παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα μακρόστενο σκεύος, προσθετουμε το παγωτό και κλείνουμε σε σάντουιτς με τα υπόλοιπα μπισκότα. Διατηρούμε το παγωτό στην κατάψυξη.