Προσφορά Μασούτης 27.06.2018 - 31.12.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 ... 22 23 25 27 28 ... 44
Φυλλάδια Μασούτης - 27.06.2018 - 31.12.2018 - Εκπτωτικά προϊόντα - ντομάτες, miso, άνηθο, κρέμα, κρεμμύδια, μπλέντερ, ξύδι, φωτιά, χταπόδι, ρύζι, φάβα, ελαιόλαδο, σκόρδο, φούρνο. Σελίδα 25.
1 ... 22 23 25 27 28 ... 44
TEMIITH ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΤΟάσινη φάδα με χταπόδι και φινόκιο 4 3h 30 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ δι 200 γρ κρεμμύδια ξερά, κομμένο σε βαρκάκια 40 ml ελαιόλαδο Μασούτης από 5 γρ αλάτι Mr. Grand λίγο άνηθο σε κλωναράκια 1 κιλό χταπόδι (πλοκάμια μόνο) 2 ξερά φύλλα δάφνης Mr. Grand 15 ml ξύδι από μήλο 250 ml κρασί κόκκινο Μασούτης από τον τόΠΟ μας τον τόπο μας τη -5-6 κόκκους ninepi Mr. Grand 300 γρ μηιζέλι κομμένο Πράσινο 100 γρ κρεμμύδι ξερό 300 γρ φινόκιο, τα φύλλα κα τα κοτσάνια, Ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 5 γρ αλάτι Mr. Grand 30 ml χυμό λεμονιού 60 ml ελαιόλαδο Mr. Grand 60 ml ελαιόλαδο Μασούτης από τον τοπο μας 2-3 κόκκους μπαχάρι 1-2 γαρύφαλλα ολόκληρα Mr. Grand ΣΥΝΟΔΕΎΣΤΕ ΤΟ ΜΕ Οίνος Λευκός Μυλοπόταμος . 100 γρ ξερό κρεμμύδι σε φέτες 750 ml ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα Βάζουμε όλα τα υλικά της φάβας εκτός από το λάδι και το λεμόνι. Ρίχνουμε νερό ίσα ίσα να σκεπαστούν το υλικό και Βράζουμε μέχρι να λιώσει η φάβα. Μόλς είνα έτοιμη την ΧΤυπόμε στο μπλέντερ να γίνει κρέμα και την Περνάμε από σίτα. Τέλος Προσθέτουμε το λάδι και το λεμόνι και τη διατηρούμε χλιαρή Βάζουμε το χταπόδι σ' ένα ταψί μα4 με όλα τα υλικά σκεπάζουμε και 4ηνουμε στους 170C για 1 έως 1.5 ώρα μέχρι να μαλακώσει το xtan661. Παράλληλα κόβουμε το κρεμμύδια σε Βαρκάκια, τα λαδώνουμε, τα αλατιζουμε και τα Ψήνουμε στους 170C για 30' περίΠου. Σερβίρουμε τη φάβα με το Ψητό xtan661 και τα Ψητό κρεμμύδια ρανυζοντας με λίγο Ζομό από το Ψήσιμο του ΧΤΟΠΟδιού κα τα κλοναράκια νηθου. Διαθρεπτικη Αξία ανα μερια θερμίδες 728,8 Πρωτε ες 45,9 γρ/ Λιπαρά 39Byp/ Υδατάνθρακες 45,8 Yp/ Αλάτι 2 Yo 11ΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 4 3h 30 στο φουρνο με ντοματ0000 YAIKA ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη κρεμμύδια μεγάλα (1.5 κιλό) 4ντομάτες ώριμες an0φλοιωμένες .120 γρ ντομάτα κομμένη σε κυβάκια 5 γρ αλάτι Mr. Grand -100 γρ τοματοπολτό Mr. Grand 5 γρ αλάτι Mr. Grand 2 ξερά φύλλο δάφνης Mr. Grand . 2 γρ Πιπέρι Mr. Grand -3 γρ Πιπέρι Mr. Grand 5γρμαντονό 60 ml ελαιόλαδο Mr. Grand |λίτρο κόκκινο κρασί ξηρό Μασούτης από τον τόΠο μας 3 γρ κόκκινο καινστό Πιπερι -40 ml ελαιόλαδο Μασούτης από τον τόΠΟ μας 250 γρ ρύζι καρολίνα Μασούτης από τον ΣΥΝΟΔΕΥΣΤΕ TO ME τη 200 γρ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο τόπο μας 1 κόκκινη Πιπεριά Ψιλοκομμένη (80 γρ) . 350 ml Zauó λαχανικών Οίνος Ροςέ anenas Τσάνταλη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε κα χαράζουμε τα κρεμμύδια στο μισό μήκος της διαμέτρου. Τα βράζουμε μαζί με τη δάφνη μέσα στο κρασί για 15' μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και χωρίζουμε φύλλο φύλλο. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη γέμισηΣστάρουμε κρεμμύδι, ρύζι, σκόρδο και την nneplá. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το Π Πέρι και τον ζωμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το τοματόρυζο να Πήξει. Μόλις anoơúp°υμε an' τη φωτιά, ρίχνουμε τα μυρωδικά 50 ml Αφηνουμε να κρυώσει καλά. Γεμίζουμε το φύλλο του κρεμμυδιού με το ρύζι κατα βάζουμε σ' ένα ταψί. Βάζουμε τις an0φλοιωμένες ντομάτες στο μπλέντερ μα4 με το αλάτι, το Πιπέρι το λάδι Δια θρεπτική Α ια ανά μεριδα θερμίδες 8096/ Πρωτεΐνες 10 γρ Λιπαρά 24 Yp/ Υδατάνθρακες 1307 Yp/ κα τον τοματ0nontó. Τις xtun0με και Περχύνουμε το κρεμμύδια. Ψήνουμε στους 180°C για 20' ncinou. Σερβίρουμε με κόκκινο καπνιστό η Πέρι, φύλλα μαντανού και ελαιόλαδο