Τρέχοντα φυλλάδια Μασούτης 27.06.2018 - 31.12.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 ... 34 35 37 39 40 ... 44
Φυλλάδια Μασούτης - 27.06.2018 - 31.12.2018 - Εκπτωτικά προϊόντα - ζάχαρη, γάλα, ντομάτες, αλεύρι, βούτυρο, κρέμα, κρέμα γάλακτος, γραβιέρα, φωτιά, σύρμα, σάλτσα ντομάτας, παρμεζάνα, στρώμα, ελαιόλαδο, σκόρδο, φούρνο. Σελίδα 37.
1 ... 34 35 37 39 40 ... 44
37 Κανελόνια με κρέμα vea6epas ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Ta κανελόνια (cannelloni) Πήραν το όνορμά τους από το λαικό canna, Που είναι το ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ Σε μια κατσαρόλα Ψήνουμε το αλεύρι με το βούτυρο. Προσθέτουμε το γάλα κρύο, σιγά-σιγά και χτυπόμε συνεχώς με το σύρμα, μερι YAIKA " 40 γρ Παρμεζάνα τριμμένη . 20 τμχ κανελόνια 80 ml κρεμα γαλακτος Mr. Grand (Πλήρης) γιατην κομα .100 γρ φρέσκο βούτυρο Mr. Grand . 100 γρ αλεύρι Yox. φυ κυλνδρικού με εσωτερικό κενό. Καλαμ Λογω ο ματος να έχουμε μια λεια κρεμα Βράζουμε για 2-3. An σύρου με an τη φωτιά και Προσθέτουμε τη γραβιέρα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει Τέλος Προσθέτουμε αλάτι, Πιπέρι κα τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής. ΣΥΝΟΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ Οίνος Λευκός Κρητικός Mnoutápn- Μασούτης από τον τόΠΟ μας 600 ml γάλα Mr. Grand -400 γρ τριμμένη γραβιέρα Mr. Grand . 3 γρ αλάτι Mr. Grand . 2 γρ Πιπέρι Mr. Grand .2κρόκους αβγών ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τις ντομάτες και την ΠΙΠεριά. Λιώνουμε το σκόρδο, Προσθέτουμε τα unoona υλικά και Ψήνουμε στο φούρνο στους 180C για 20' (εκτός απ' τον ζωμό και τον Πελτέ). Χτυπόμε τις Ψημένες ντομάτες στο μηλεντερ και βάζουμε τη σάλτοα σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον τοματοπολτό, τον ζωμό και Βράζουμε για 15'. Περνάε τη σάλτσα από τη σίτα και τη διατηρούμε Zeon. 750 ml ΚΡΗΤΙΚΟΣ Μασούτης από τον τόπο μας για τη αυτα , 1 κιλό ώριμες τομάτες . 1 σκελίδα σκόρδο ·100 γρ κόκκινη πιπεριά . 3 γρ αλάτι Mr. Grand . 2 γρ ΠΙΠέρι Mr. Grand . 3 γρ ζάχαρη Mr. Grand . 60 ml ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα κανελόνια σε αλατισμένο νερό να μαλακώσουν και το κρυών/ουμε. Το γεμίζουμε με την κρέμα γραβιέρας και τα τοΠοθετούμε σε αντικολλητικό τα4υ Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, ΠασΠαλίζουμε με την Παρμεζάνα και 4ηνουμε σε ζεστό φούρνο στους 170C για 7-8. Σερβίρουμε τα κανελόνια σε ένα στρώμα σάλτσας ντομάτας naona?ίζοντας με ελαιόλαδο κα φύλλο μα Μτανου. Μασούτης από τον τοΠο μας -80 γρ τοματοΠΟλτό Mr. Grand 80 γρ κρεμμύδι ξερό . 200 maouó λαχανικών Διαθρεπτική Αξία ανά μερίδα ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ Θερμίδες 1240,4/ Πρωτενες 49,1 Yp/Anapá 809 Yp/ Υδατάνθρακες 80,6 γρ/ Αλάτι 1,5 γρ \\ / 4 2h 30'