Τρέχοντα φυλλάδια Μασούτης 27.06.2018 - 31.12.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 ... 6 7 9 11 12 ... 44
Φυλλάδια Μασούτης - 27.06.2018 - 31.12.2018 - Εκπτωτικά προϊόντα - ζάχαρη, γάλα, αλεύρι, βάρκα, βούτυρο, κρέμα, ζύμη, μπολ, ελαιόλαδο, φούρνο. Σελίδα 9.
1 ... 6 7 9 11 12 ... 44
9 Teiv0λί με κασέρι εινιρ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σ' ένα μηολ το γάλα, τη μαγιά τη ζαχαρη και την αφήνουμε να διουθεί καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά και ζυμώνουμε Ενδιάμεσα Προσθέτουμε και το αλάτι. Συνεχίζουμε μέχρι να έχουμε μια λεία κα μαλακή ζύμη Σκεπάζουμε κα την αφήνουμε να κρυώσει σε ζεστό μέρος, μέσα σ' ένα λαδωμένο μΠΟλ, για 45' nepinou. Παράλληλα ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης όλα μαζί. Μόλις η ζύμη είνα έτοιμη tnv χωρίζουμε στα 4 και ανοίγουμε με τον Πλάστη σε χοντρό φύλλο (περίπου 0,8 εκ.) και οβάλ σχήμα. Βάζουμε στο καθένα το 1 /4 της γέμισης και κλείνουμε τη ζύμη με τετοιο τρόπο υοτε να σχηματίσουμε ένα βαρκάκ. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200C για 10' YAIKA -450 γρ αλεύρι yox Μασούτης από τον τόπο μας 5 γρ φορη Mr. Grand 5 γρ αλάτι Mr. Grand .8γρμαγιά ξερή . 250 ml χλιαρό γάλα Mr. Grand 15 ml ελαιόλαδο Μασούτης από τον τόΠ για τη ytuon +160 γρ τριμμένο κασέρι ο μας ΠΡΟΤΕΙ NOMENA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μασούτης από τον τόπο μας +100γρτυρί κρεμα Mr. Grand :5γρ θυμάρι ξερό Διαθρεπτική Αξία ανά τεμάχιο θερμίδες 721/ Πρωτενες 358 γρ/ Arapá 27,8 YP/ Υδατάνθρακες 88,7 YP/ Αλάτι 1,2 γρ TEMAXIA ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 4 165 Ο 2 ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Το ΠεΜΟλί είναι ένα είδος 4ης, Που μοιάξει με μακρόστενη βάρκα, Περιέχει βούτυρο σηάρη του και γεμίζεται συνήθως με τυριά και αλλαντικά