ΑΡΝΙ
AP
ο Πρωταγωνιστής του
Πασχαλινού τραπεζού..
αλλιs!
Θρεπτική Αξία
Τρόποι συντήρησηs
Αποτελεί εξαιρετική nnγή πρωτείνν,
εν Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία
Αμέσως μετά την αγορά του, θα Πρέπει
να αφαιρούμε τη συσκευασία του
και να το τοΠοθετούμε σε ανοιχτό
σκεύοs, σκεπασμένο (Π.x. με ένα Πιάτο),
χωρis να ακουμπάει άλλα τρόφιμα.
ónos:
Ψευδάργυρο: anαρaίτητos για το
ανοσοποιητικό σύστημα
Διατηρείται εντός Ψυγείου για
3-4 ημέρεs, σε θερμοκρασία 49C.
Για περισσότερεs ημέρες, το τοποθετούμε
στην κατάψυξη, καλά τυλιγμένο στε
να μην Παίρνει δυσάρεστες μυρωδιέs από
το περιβάλλον.
Σίδηρο: απαραίτητos για την
Παραγωγή ερυθρν αιμοσφαιρίων
Χαλκό: σημαντικός για την
απορρόφηση του σιδήρου κααι τον
σχηματισμό τns ελαστίνηs
Μάθετε ακόμα περισσότερα για το αρνί στο www.mymarket.gr/pasxa/aΓthra