Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

Praktiker - τρέχοντα φυλλάδια

 

Οι καλύτερες διαφημίσεις και τα φυλλάδια του Praktiker στην άκρη των δαχτύλων σας

Η εταιρεία Praktiker προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλο το σπίτι. Μπορείτε να βρείτε έπιπλα για όλο το σπίτι, όπως ντουλαπες και καναπεδες, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα, όπως τα φωτιστικα, οι λάμπες και τα παπλώματα. Η εταιρεία Praktiker (https://www.praktiker.gr) βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή από την αρχή που θα ξεκινήσει να χτίζει ή να επισκευάζει το σπίτι του, καθώς διαθέτει από πλακακια έως και χρώματα για τοίχους. Έτσι, πρόκειται για ένα πολυκατάστημα στο οποίο θα βρείτε ό,τι χρειαστείτε για το σπίτι σε εκπληκτικές τιμές.

Η εταιρεία διαθέτει κάθε εβδομάδα ένα φυλλαδιο με όλες τις τρέχουσες προσφορες,  που είναι διαθέσιμες τόσο στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας όσο και στο ηλεκτρονικό.

Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή προϊόντα του Praktiker

Οι κατάλογοι της εταιρείας εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς. Αρχικά, σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Κάθε καταλογος  περιέχει επίσης τις προσφορές που ισχύουν για κάθε χρονική περίοδο και αφορούν, συνήθως, προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την εποχή. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι η εταιρεία δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα είδη κήπου. Ακόμη, συχνά θα δείτε εκπτωσεις σε πολλά προϊόντα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για το τέλος εποχής τους. Να γνωρίζετε ότι η εταιρεία συνήθως παίρνει μέρος στις εκπτώσεις που γίνονται στο black Friday και έτσι θα βρείτε προϊόντα με μεγάλη έκπτωση.

Βρείτε εύκολα αυτό που χρειάζεστε

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα φυλλάδια της κάθε εταιρείας είναι ότι μπορείτε να τα διαβάσετε πριν επισκεφτείτε το εκάστοτε κατάστημα και να σημειώσετε σε ένα χαρτί τι ακριβώς σας ενδιαφέρει. Έτσι, όταν επισκεφτείτε το κατάστημα δεν θα χάσετε τον χρόνο σας κοιτώντας αντικείμενα που δεν σας χρειάζονται, αλλά θα μεταβείτε απευθείας σε αυτό που έχετε αποφασίσει από πριν ότι θέλετε να πάρετε. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να γλιτώσετε χρήματα αφού δεν θα κάνετε περιττές αγορές.

Προϊόντα στα φυλλάδια του καταστήματος Praktiker

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - επιπλα