Προσφορά Tupperware 28.09.2017 - 08.03.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

2 4 5 ... 80
2 4 5 ... 80
Περιηγηθείτε στο διαφημιστικό φυλλάδιο από το Tupperware που ισχύει από 28.09.2017 έως 08.03.2018. Στις 80 σελίδες του ισχύοντος φυλλαδίου, θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας Γενικού ενδιαφέροντος. Αυτή η προσφορά προσφέρει εκπτώσεις σε πάνω από 155 προϊόντα που σίγουρα είναι ανάμεσα στα πράγματα που αγοράζετε τακτικά. Εάν θέλετε να κερδίσετε στις επόμενες αγορές σας στο Tupperware, μην ξεχάσετε να δείτε όλες τις προσφορές από τη σελίδα 1 έως τη σελίδα 80. Στην τρέχουσα σελίδα θα βρείτε προωθητικές ενέργειες στη κοτόπουλο, καρότα, ρύζι, μουστάρδα, ελαιόλαδο, φούρνο· ωστόσο, το φυλλάδιο του Tupperware προσφέρει πολλές άλλες εκπτώσεις για προϊόντα όπως κουζινας, ρύζι, πλυντήριο πιάτων. Εάν θέλετε να ψωνίζετε έξυπνα και να κερδίσετε σημαντικό μέρος του κόστους των επόμενων αγορών σας στο αγαπημένο σας κατάστημα Tupperware, δεν πρέπει να χάσετε αυτό φυλλάδιο που είναι γεμάτο εκπληκτικές τιμές και υπέροχες εκπτώσεις. Ελάτε ξανά στο Tophilladiomou.gr κάθε μέρα και δεν θα χάσετε καμία από τις μεγάλες προσφορές που παρέχονται από τους αγαπημένους σας λιανοπωλητές.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ Χρόνος προετοιμασίας: 15' Χρόνος αναμονής: 10 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 500 γρ. καρότα -2 στήθη κοτόπουλο . 2 κλωναράκια εστραγκόν -2 κ.σ. μουστάρδα (:30 ml) . αλάτι και πιπέρι " 1 κ.σ. ελαιόλαδο ( 15 ml) 1. Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε ροδέλες χρησιμοποιώντας το Τζούνιορ Σεφ (επίπεδο κοπής 3) και τα τοποθετούμε στο Τρυπητό του Μάικρο Μούλτι. 2. Γεμίζουμε τη βάση με 400 ml κρύο νερό, τοποθετούμε το Τρυπητό από πάνω και σκεπάζουμε με το κάλυμμα. Ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 λεπτά στα 900 watts. 4. Απλώνουμε το μείγμα με το εστραγκόν πάνω στα στήθη από κοτόπουλο με τη Σπάτουλα Σιλικόνης Λεπτή, κλείνουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα τοποθετούμε στο Μακρο Μούλτι μαζί με τα καρότα αφού έχει τελειώσει ο πρώτος χρόνος μαγειρέματος. Κλείνουμε με το κάλυμμα και μαγειρευουμε για 900 watts. Το αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά. άλλα 10 λεπτά στα 3. Κόβουμε τα στήθη από κοτόπουλο κατά μήκος αλλά όχι τελειος, μόνο όσο χρειάζεται για να ανοίξουν στη μέση Ψιλοκόβουμε τα φύλλα του εστραγκόν στο Σπίντυ Τσόπερ μαζί με τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. 5. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και τα καρότα και πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο πριν το σερβίρισμα. Μπορούμε να μαγειρέψουμε και λίγο ρύζι στο Μακρο Μούλτι σαν συνοδευτικό.