Προσφορά Tupperware 28.09.2017 - 08.03.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 ... 14 15 17 19 20 ... 80
Φυλλάδια Tupperware - 28.09.2017 - 08.03.2018 - Εκπτωτικά προϊόντα - ζάχαρη, γάλα, αλεύρι, γάλα αμυγδάλου, γάλα σόγιας, κουζινας, καστανή ζάχαρη, ντόνατς, σχάρα, πινέλο, φούρνο. Σελίδα 17.
1 ... 14 15 17 19 20 ... 80
ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Χρόνος προετοιμασίας: 15' Χρόνος μαγειρέματος (στο φούρνο, μικροκυμάτων): 600 watts 6, Χρόνος αναμονής 60 -200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -100 γρ. καστανή ζάχαρη . 1 κ.γ μπέκιν πάουντερ -1 πορτοκάλι -150 ml γάλα σόγιας ή αμυγδάλου . 1 auyó -2 κ.γ. λάδι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. 4. Τοποθετούμε τη Φόρμα Σιλικόνης για Ντόνατς σε μία κρύα σχάρα και αδειάζουμε ισόποσα το μείγμα σε 2. Στην Κανάτα Αναμείξεως 1 λ ανακατεύουμε το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη και το μπέικυν πάουντερ. χρησιμοποιωντας τον Τρίφτη από το κιτ Κουζίνας, παίρνουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το ανακατεύουμε μαζίμε το γάλα αμυγδάλου ή σόγιας, το αυγό και το λάδι στο Μίνι Σέικερ 350 m κάθε θήκηΨήνουμε για περίπου 20. Αφήνουμε να κρυώσουν για 10 πριν ξεφορμαρουμε. 5. Ετοιμάζουμε το γλάσο, ανακατεύοντας μετον Μεταλλικό Αναδευτήρα τη ζάχαρη άχνη με ΕΟ χυμό από πορτοκάλι μέχρις ότου αποκτήσουμε ένα απαλό Για το γλάσο , 60 γρ. ζάχαρη άχνη -15 ml χυμό πορτοκάλι Kat ρευστό μείγμα. Αν χρειαστεί 3. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του Mivr . . Σέικερ στην Κανάτα Αναμείξεως και ανακατεύουμεΡΕ τον Αναδευτήρα μέχρι να σφίξει τομείγμα μας. Καλό είναι να προσθέτουμε 1-2 κ.γ. Χυμό Πορτοκάλι ακομα; 6. Με το Νέο Πινέλο Σιλικόνης αλείφουμε τα ντόνατς με το γλάσο κα ι τα αφήνουμενακρυώσουν , για τουλάχιστον 30. Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα ντόνατς με επιπλέον ξύσμα πορτοκαλιού. ηντο ανακατέψου μανια πολ ύ ώρα τομείγμα θα αρχίσει να κολλάει, , Ψήθηκαν στη φόρμα Σιλικόνης για Ντόνατς