Προσφορά Tupperware 28.09.2017 - 08.03.2018 - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ

1 ... 14 15 17 19 20 ... 80
1 ... 14 15 17 19 20 ... 80
Περιηγηθείτε στο διαφημιστικό φυλλάδιο από το Tupperware που ισχύει από 28.09.2017 έως 08.03.2018. Στις 80 σελίδες του ισχύοντος φυλλαδίου, θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας Γενικού ενδιαφέροντος. Αυτή η προσφορά προσφέρει εκπτώσεις σε πάνω από 155 προϊόντα που σίγουρα είναι ανάμεσα στα πράγματα που αγοράζετε τακτικά. Εάν θέλετε να κερδίσετε στις επόμενες αγορές σας στο Tupperware, μην ξεχάσετε να δείτε όλες τις προσφορές από τη σελίδα 1 έως τη σελίδα 80. Στην τρέχουσα σελίδα θα βρείτε προωθητικές ενέργειες στη ζάχαρη, γάλα, αλεύρι, γάλα αμυγδάλου, γάλα σόγιας, κουζινας, καστανή ζάχαρη· ωστόσο, το φυλλάδιο του Tupperware προσφέρει πολλές άλλες εκπτώσεις για προϊόντα όπως κέικ, ντόνατς, φούρνο. Εάν θέλετε να ψωνίζετε έξυπνα και να κερδίσετε σημαντικό μέρος του κόστους των επόμενων αγορών σας στο αγαπημένο σας κατάστημα Tupperware, δεν πρέπει να χάσετε αυτό φυλλάδιο που είναι γεμάτο εκπληκτικές τιμές και υπέροχες εκπτώσεις. Ελάτε ξανά στο Tophilladiomou.gr κάθε μέρα και δεν θα χάσετε καμία από τις μεγάλες προσφορές που παρέχονται από τους αγαπημένους σας λιανοπωλητές.
ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Χρόνος προετοιμασίας: 15' Χρόνος μαγειρέματος (στο φούρνο, μικροκυμάτων): 600 watts 6, Χρόνος αναμονής 60 -200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -100 γρ. καστανή ζάχαρη . 1 κ.γ μπέκιν πάουντερ -1 πορτοκάλι -150 ml γάλα σόγιας ή αμυγδάλου . 1 auyó -2 κ.γ. λάδι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. 4. Τοποθετούμε τη Φόρμα Σιλικόνης για Ντόνατς σε μία κρύα σχάρα και αδειάζουμε ισόποσα το μείγμα σε 2. Στην Κανάτα Αναμείξεως 1 λ ανακατεύουμε το αλεύρι, την καστανή ζάχαρη και το μπέικυν πάουντερ. χρησιμοποιωντας τον Τρίφτη από το κιτ Κουζίνας, παίρνουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το ανακατεύουμε μαζίμε το γάλα αμυγδάλου ή σόγιας, το αυγό και το λάδι στο Μίνι Σέικερ 350 m κάθε θήκηΨήνουμε για περίπου 20. Αφήνουμε να κρυώσουν για 10 πριν ξεφορμαρουμε. 5. Ετοιμάζουμε το γλάσο, ανακατεύοντας μετον Μεταλλικό Αναδευτήρα τη ζάχαρη άχνη με ΕΟ χυμό από πορτοκάλι μέχρις ότου αποκτήσουμε ένα απαλό Για το γλάσο , 60 γρ. ζάχαρη άχνη -15 ml χυμό πορτοκάλι Kat ρευστό μείγμα. Αν χρειαστεί 3. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του Mivr . . Σέικερ στην Κανάτα Αναμείξεως και ανακατεύουμεΡΕ τον Αναδευτήρα μέχρι να σφίξει τομείγμα μας. Καλό είναι να προσθέτουμε 1-2 κ.γ. Χυμό Πορτοκάλι ακομα; 6. Με το Νέο Πινέλο Σιλικόνης αλείφουμε τα ντόνατς με το γλάσο κα ι τα αφήνουμενακρυώσουν , για τουλάχιστον 30. Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα ντόνατς με επιπλέον ξύσμα πορτοκαλιού. ηντο ανακατέψου μανια πολ ύ ώρα τομείγμα θα αρχίσει να κολλάει, , Ψήθηκαν στη φόρμα Σιλικόνης για Ντόνατς