Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

Vicko - τρέχοντα φυλλάδια

 

Διαβάστε τα νέα προωθητικά έντυπα για το Vicko

Το Vicko είναι ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα που διαθέτουν οικονομικά είδη για το σπίτι στην Ελλάδα. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως πιατα, ποτήρια, διακοσμητικα για το σαλόνι και είδη κουζίνας. Μέσα από κάθε νέο φυλλαδιο της εταιρείας Vicko (https://vicko.gr) μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορες της τρέχουσας περιόδου αλλά και για τις νεες παραλαβες.  Τα φυλλάδια αυτά μπορείτε να τα βρείτε μέσα σε κάθε κατάστημα ή και στο σπίτι σας, αφού η εταιρεία Vicko κάνει διανομές κατ’ οίκον.

Για να μην χάνετε τον χρόνο σας, μπορείτε να δείτε τα έντυπα στο διαδίκτυο και να μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα ή περισσότερα χρήματα επιλέγοντας τις εκπτωτικές προσφορές της εταιρείας.

Εκπτωτικές περίοδοι και black Friday

Στην Ελλάδα υπάρχουν συνήθως δύο περίοδοι εκπτώσεων και δύο δεκαήμερα προσφορών. Η εταιρεία Vicko προσφέρει εκείνη την περίοδο μεγάλες εκπτώσεις στα περισσότερα είδη της. Επίσης, η εταιρεία συμμετέχει στην εκπτωτική Παρασκευή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος Νοεμβρίου. Έτσι, εκείνη την περίοδο μπορείτε να βρείτε οικονομικές τιμές ακόμα και σε επιπλα για το σπίτι, όπως τραπεζάκια, κομοδινα έως και ντουλαπα πλαστικη. Ο καταλογος με τα προϊόντα της εταιρείας Vicko είναι ατελείωτος και θα πρέπει απλά να γνωρίζετε τι ψάχνετε.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές

Αν αναζητάτε διαρκώς τις καλύτερες προσφορές για να γλιτώσετε κάποια χρήματα από τα έξοδα του σπιτιού, τότε μπορείτε να ξεφυλλίσετε τα φυλλάδια της εταιρείας. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα φυλλάδια που ισχύουν την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και τα περασμένα, για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης για την εξέλιξη των τιμών. Έπειτα, μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που θέλετε, είτε με την επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα είτε διαδικτυακά. Σε κάθε περίπτωση, μη χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να εξοπλίσετε πλήρως το σπίτι σας με επιλεγμένα είδη σπιτιού.

Προϊόντα στα φυλλάδια του καταστήματος Vicko

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - επιπλα