Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

Masoutis - τρέχοντα φυλλάδια

 

Οι μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στο κατάστημα Masoutis

Το κατάστημα Μασούτης / Masoutis (https://www.masoutis.gr) θεωρείται - και όχι άδικα -ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό βασίζεται στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει αλλά και στις πολύ καλές τιμές του. Η άποψη αυτή ενισχύεται αν δει κάποιος το φυλλαδιο της εταιρείας. Ιδιαίτερα στις αργίες, η εταιρεία προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές στους πελάτες της. Έτσι, στην επόμενη αργία, ρίξτε μια μάτια στις προσφορές τριημέρου πριν κάνετε τα ψώνια σας.

Ακόμη, μέσα από την ιστοσελίδα και τις εφαρμογές της εταιρείας μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι προσφορες σημερα, πριν επισκεφτείτε ένα κατάστημα για τις αγορές σας.

Διαφημιστικές ενέργειες εκτός από τα φυλλάδια για την εταιρεία μασουτης

Η εταιρεία Μασούτης / Masoutis επενδύει αρκετά χρήματα στην προώθηση της εταιρείας. Έτσι θα ακούσετε συχνά διαφημίσεις στο ραδιοφωνο (webradio) αλλά και στην τηλεόραση. Μάλιστα, συχνά οι τηλεοπτικες προσφορες της εταιρείας Μασούτης / Masoutis είναι καλύτερες από αυτές άλλων αντίστοιχων σούπερ μάρκετ.  Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δείτε όλα τα φυλλάδια και τις διαφημίσεις της εταιρείας πριν αποφασίσετε να κάνετε τις αγορές σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές, τα νέα προιοντα και τις μοναδικές προσφορές.

Διαγωνισμοί, προσφορές και αντικείμενα για όλη την οικογένεια

Η εταιρεία Μασούτης / Masoutis είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σούπερ μάρκετ. Διαθέτει κάτι για όλα τα μέλη της οικογένειας. Έτσι, θα δείτε παιχνιδια για παιδιά κάθε ηλικίας, εργαλεία για άνδρες, αλλά και εξοπλισμό κουζίνας.

Πολλές φορές η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες στον κλάδο των οικιακών συσκευών και διεξάγει διαγωνισμούς, είτε με κουπόνια είτε με μια εύκολη διαδικασία όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν ορισμένα απλά βήματα. Σε έναν από αυτούς τους διαγωνισμούς που είχε διεξαχθεί στο παρελθόν, η εταιρεία συνεργάστηκε με την kitchenaid και έδινε ως δώρο μικρά εργαλεία για την κουζίνα και τη μαγειρική. Είχε ενθουσιάσει το κοινό και είχε μεγάλη απήχηση.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - σούπερ μάρκετ κι υπεραγορές