ΑΒ Βασιλόπουλος καταστήματα και ωράριο

Φυλλάδια ΑΒ Βασιλόπουλος

Πού μπορείτε να βρείτε καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΒ Βασιλόπουλος / AB Vassilopoulos

ΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Αγάπη: από εδώ ξεκινούν όλα!

Στο δικό μας ΑΒηταρι, η κάθε λέξη αποκτά νέα αξία. Εδώ η αγάπη μοιράζεται απλόχερα, ολοκληρώνει τον κύκλο της προσφοράς, σκορπίζει μαγεία, χαμόγελα και ευτυχία.

Καθετί καλό ξεκινάει εδώ που χτυπάει η καρδιά μας.

Γι'αυτό είμαστε εδώ.

To ΑΒητάρι της Αγάπης στην πράξη

Ο = Οικογένεια

Χιλιάδες οικογένειες απολαμβάνουν τo πιο γιορτινό τραπέζι!

Από το 2012, στην ΑΒ γιορτάζουμε μαζί με χιλιάδες τετραμελείς οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα στρώνοντας τους το εορταστικό τραπέζι!
Έτσι, κάθε χρόνο προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα  τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο και πασχαλινό τραπέζι οικογενειών που έχουν ανάγκη και φροντίζουμε να περάσουν μαζί όμορφες γιορτές!

Σ = Συνάνθρωποι

Μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!

Στην ΑΒ υλοποιούμε οργανωμένα προγράμματα και δράσεις σε όλη την Ελλάδα για να προσφέρουμε βοήθεια σε συνανθρώπους μας. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, για να αγγίξουμε τις ζωές ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας, δημιουργούμε συνεργασίες με Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και τοπικούς φορείς.

Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις δωρεές που κάνουμε ως εταιρεία σε ιατρικό και σχολικό εξοπλισμό, δημιουργήσαμε αποκλειστικά προϊόντα και κουπόνια καλού σκοπού, τα καθαρά έσοδα των οποίων προσφέρονται σε φορείς όλης της χώρας για την υποστήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη.


Όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά!

Τ = Τρόφιμα

Καθημερινά παρέχουμε τρόφιμα από τα καταστήματα και τις αποθήκες μας σε τοπικούς φορείς σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την Τράπεζα Τροφίμων. Περισσότερα από 590.000 γεύματα αξίας €1.780.429 δόθηκαν το 2016.
Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δωρίζουμε - από το 2014 -  καθημερινά ένα θρεπτικό γεύμα σε χιλιάδες μικρούς μαθητές σε όλη τη χώρα.  Συνολικά - μόνο τη χρονιά που μας πέρασε  - δόθηκαν 186.721 σχολικά γεύματα αξίας €271.000.
Μόνο το 2016, συνολικά μέσω των παραπάνω βασικών προγραμμάτων, αλλά και όσων επιμέρους υλοποιεί η ΑΒ προσφέρθηκαν 905.299 γεύματα αξίας €2.426.738 σε συνανθρώπους που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα.
Στην προσπάθειά μας, μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς! Αφήστε τρόφιμα στα ειδικά καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα ΑΒ! Τα τρόφιμα δίνονται προς ενίσχυση του προγράμματος  «Όλοι μαζί μπορούμε» που υλοποίει ο τηλεοπτικός σταθμός  ΣΚΑΙ, αλλά και για τη στήριξη τοπικών φορέων  με τους οποίους συνεργαζόμαστε.
Έτσι κάνουμε μαζί την κάθε μέρα πολλών συνανθρώπων μας καλύτερη και την Εταιρική Υπευθυνότητα… πράξη!

Στον Βασιλόπουλο, με προσφορές που βρίσκετε στα καταστήματα μας online https://www.ab.gr ή στο φυλλάδιο μας κερδίζετε πάντα.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - σούπερ μάρκετ κι υπεραγορές