Lidl καταστήματα και ωράριο

Φυλλάδια Lidl

Πού μπορείτε να βρείτε καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Lidl

H Lidl Hellas άνοιγε το πρώτο της κατάστημα το 1999 και σήμερα, λίγο λιγότερο από 20 χρόνια αργότερα μετράει πάνω από 220 καταστήματα και τέσσερα κέντρα διανομής σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας πάνω από 5.000 συνεργάτες.

Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας, στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας προκειμένου να το επιτύχουμε. Επιδιώκουμε την χρήση τοπικών προϊόντων όπου είναι εφικτό και το επιτυγχάνουμε μέσω της συνεργασίας μας με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

20 Χρόνια Προσφέρουμε το Καλύτερο

9 Ιουνίου 1999. Όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα της Lidl Ελλάς δεσμευθήκαμε να σας προσφέρουμε κάθε μέρα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σήμερα, με 221 καταστήματα και 4 κέντρα διανομής, συνεχίζουμε με τις ίδιες αξίες που μας καθιέρωσαν στο μυαλό και την καρδιά σας.

Κρέας & Πουλερικά

Ζουμερό λευκό κρέας και απολαυστικό κόκκινο κρέας.

Την Κυριακή που μαζεύεται όλη η οικογένεια, στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια και στις πιο αναπάντεχες επισκέψεις, το κοτόπουλο, το κρέας και τα λουκάνικα θα είναι εκεί με τη δυνατή γεύση τους για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ψάρια & Θαλασσινά

Φρέσκα ψάρια και γευστικά μύδια.

Στα καταγάλανα νερά αυτού του τόπου κρύβεται ο πραγματικός θησαυρός: τα ψάρια και τα οστρακοειδή. Τόσο νόστιμα, τόσο θρεπτικά και πάντα σε αφθονία. Πολύτιμα για τη διατροφή και παράδοση για κάθε ελληνική κουζίνα. Στο ιχθυοπωλείο μας θα ανακαλύψετε τη χορταστική τσιπούρα, το λαχταριστό λαβράκι και τα γευστικά μύδια με κέλυφος. Ψαρικά φρέσκα και διατηρημένα άψογα, έτοιμα για να τα απολαύσετε σε καλαίσθητες συσκευασίες.

Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά

Ξέρετε πόσο υγιεινά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.

Μεγαλωμένα κάτω από το πλούσιο φως του ελληνικού ήλιου, στα πιο εύφορα χώματα αυτού του τόπου. Για να τα διατηρούμε φρέσκα, γευστικά και γεμάτα βιταμίνες, ακολουθούμε πιστά μία σειρά πρακτικών: συνεργαζόμαστε με Έλληνες παραγωγούς για να ξέρετε τις «ρίζες» τους, τα επιλέγουμε με βάση την εποχικότητα για να είναι πιο νόστιμα, έχουμε καθημερινή τροφοδοσία για να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα τους και τα ελέγχουμε προσεκτικά ένα-ένα πριν φτάσουν στο μανάβικό μας για να διαλέξετε τα καλύτερα. Και αν τα πάρετε στα χέρια σας συσκευασμένα, θα είναι σε διάφανη μεμβράνη για να ελέγξετε εύκολα την καλή τους ποιότητα. Κάθε μέρα στα Lidl σας περιμένουν οι καλύτερες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Στο φυλλάδιο μας που θα βρείτε στα καταστήματα και στη διεύθυνση https://www.lidl-hellas.gr υπάρχουν προσφορές σε πολλά είδη, εργαλεία, αναζητήστε το φυλλάδιο των προσφορών που ξεκινάνε από δευτέρα, με τις προσφορές εβδομάδας, δείτε επίσης τον κατάλογο μας με τα ρούχα. Σε μας θα βρείτε επίσης ισοθερμικά, φούρνους μικροκυμάτων, κουζινομηχανές.

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - σούπερ μάρκετ κι υπεραγορές