Πλησιέστερο
spinner

 Τα φυλλάδια ενδέχεται να μην ισχύουν σε όλα τα τοπικά καταστήματα.

Market in - τρέχοντα φυλλάδια

 

Αναζητήστε τις καλύτερες τιμές για το κατάστημα Market in

Ένα από τα πιο οικονομικά σούπερ μάρκετ που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι το Market in. Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε πολλές προσφορές, που κάνει τόσο η ίδια η αλυσίδα σούπερ μάρκετ όσο και οι εταιρείες παραγωγής των προϊόντων. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε κάθε νέο φυλλαδιο που κυκλοφορεί. Σε κάθε τέτοιο έντυπο θα βρείτε τις προσφορές εβδομάδας. Επίσης, ορισμένες ημέρες της εβδομάδας η εταιρεία Market in έχει συγκεκριμένες προσφορές σε επιλεγμένα είδη. Αυτές ονομάζονται προσφορές ημέρας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί αυτά τα προιοντα εξαντλούνται γρήγορα.

Παρουσία στην τηλεόραση και προσφορές

Όπως όλες οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, έτσι και τα Market in (https://www.market-in.gr) δείχνουν στην τηλεόραση κάθε εβδομάδα μία διαφημιση με τις καλύτερες προσφορές τους. Οι τηλεοπτικές προσφορές συνήθως έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και διαρκούν για λιγότερες μέρες από ότι οι άλλες προσφορές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καταναλωτικά προϊόντα ευρείας χρήσης ή για τρόφιμα. Κοιτάζοντας τις προσφορές μπορείτε να προγραμματίσετε πιο εύκολα τα ψώνια σας και να δημιουργήσετε μια λίστα με τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζεστε. Έτσι, δεν θα ξεχάσετε να αγοράσετε κάτι και θα επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και τις εκπτώσεις που κάνει η εταιρεία.

Διαγωνισμοι και τρόποι να γλιτώσετε χρήματα

Κάθε οικογένεια δίνει αρκετά χρήματα κάθε εβδομάδα στα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Επομένως, είναι λογικό να θέλετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα από τις αγορές σας. Ένας καλός τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τα κουπονια που προσφέρει το Market in ή η εκάστοτε εταιρεία που παρασκευάζει κάθε προϊόν. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα κουπόνια στα ίδια τα καταστήματα αλλά και στο διαδίκτυο. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να τα εκτυπώσετε και να τα παρουσιάσετε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, μαζί με τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε για να αφαιρεθεί το ποσό της έκπτωσης.

Προϊόντα στα φυλλάδια του καταστήματος Market in

Τελευταία φυλλάδια
Λιανοπωλητές - σούπερ μάρκετ κι υπεραγορές